ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Customer Service Representative

Over de vacature

Functieomschrijving

Vacature: Customer Service Representative


Ben jij op zoek naar een uitdagende en internationaal georiënteerde baan in de maritieme sector? Wij zijn Netwave Systems, een internationaal toonaangevend bedrijf in de maritieme industrie en we zijn op zoek naar een nieuwe collega voor onze service afdeling.

Netwave Systems is een dynamisch en jong bedrijf gevestigd in Zoetermeer, gespecialiseerd in het  ontwikkelen van ‘black boxes’ voor schepen (Voyage Data Recorders). In samenwerking met ons wereldwijde service netwerk verkopen wij onze producten aan scheepseigenaren over de hele wereld.

Werken bij ons bedrijf betekent dat geen enkele dag hetzelfde is en dat je de ruimte krijgt om jouw kwaliteiten binnen onze afdeling te ontdekken en te ontwikkelen. Netwave gelooft in de kracht van nieuwe ideeën en samen met de rest van je team krijg je de kans om de toekomst van de afdeling en het bedrijf vorm te geven zodat dit zowel voor het bedrijf als voor jou een stap vooruit zal betekenen. Zie voor meer informatie onze website www.netwavesystems.com

 

 

Functie omschrijving

Door de groeiende productportfolio en door nieuwe ontwikkelingen in de markt, neemt de vraag naar service en snelle assistentie toe. Wij zijn daarom op zoek naar een ambitieuze nieuwe collega om ons service team te versterken.

Binnen ons serviceteam worden onder andere de volgende taken uitgevoerd:

-          Aannemen van reparatie- en keuringsverzoeken, die wij in overleg met onze agenten of onze eigen engineers accepteren en uitvoeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het organiseren van een reparatie in Singapore, waarvoor ook onderdelen beschikbaar gemaakt moeten worden;

-          Leveren van technische support aan engineers van ons netwerk;

-          Organiseren van trainingen op ons kantoor voor engineers over de hele wereld;

-          Factureren van de services en keuringen;

-          Begeleiden van de jaarlijkse keuringen van ‘black boxes’ en het verstrekken van certificaten hiervoor;

-          Garantieverzoeken onderzoeken en dit met de klant tot een voor beide partijen goed resultaat afronden.

Wanneer je bij ons start ben je vooral bezig zijn met de eerstgenoemde taak. Dit wordt langzaam uitgebreid met de technische support. Door middel van goede begeleiding en na een interne opleiding voor onze apparatuur zal het takenpakket uitgebreid worden zodat uiteindelijk alle taken van de serviceafdeling kunnen worden uitgevoerd.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze kandidaat met:
- minimaal HBO werk- en denkniveau;

- goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (de werkzaamheden worden voornamelijk in het Engels verricht). Daarnaast is een derde taal een pré;

- vermogen om prioriteiten te stellen;

- affiniteit met techniek en het geven van technische support;

- flexibiliteit en omgevingsbewustzijn;

- Een flinke dosis stressbestendigheid.

 

Aanbod

Netwave Systems biedt jou een goede starterspositie op de arbeidsmarkt en verwelkomt persoonlijke en professionele ontwikkeling voor de toekomst, die besproken en uitgevoerd kan worden op jouw initiatief. We zijn een zeer jong en enthousiast team en het samen bouwen aan de toekomst van een succesvol internationaal bedrijf staat bij ons hoog in het vaandel. Is de interesse aangewakkerd en kan je niet wachten om meer te weten te komen over deze geweldige branche en ons werk? Reageer dan op deze vacature en wie weet zien we elkaar snel?

Interesse

Bedrijfsprofiel

 

NetWave Systems B.V. ontwikkelt IT en electrotechnische apparatuur voor zeegaande schepen en offshore installaties. Wij hebben een stevige reputatie in de maritieme industrie door onze specialisatie op het gebied van Voyage Data Recorders (‘VDR’, maritieme  black box).  Momenteel introduceren wij bovendien een nieuw product genaamd MarLiant: een innovatieve IT-totaaloplossing voor maritiem gebruik, met hardware die specifiek geschikt is gemaakt voor de extreme omgeving en omstandigheden op zee.

De productie vindt met name via toeleveringsbedrijven in Nederland plaats maar de producten worden door NetWave zelf en via distributeurs wereldwijd verkocht aan rederijen en scheepseigenaren. De klantenkring bevindt zich vrijwel uitsluitend in het buitenland (overwegend elders in Europa, Azië en het Midden Oosten) waardoor het bedrijf een sterk internationaal karakter draagt en klantbezoeken, beurzen en evenementen regelmatig op internationale lokaties plaatsvinden.

Onze jonge organisatie is sterk groeiende, financieel gezond en er is veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontplooiing. Belangrijke kernwaarden binnen ons bedrijf zijn ondernemerschap, creativiteit, ambitie en doorzettingsvermogen. 

Aanbod

NetWave Systems biedt een marktconform salaris en is bovendien bereid te investeren in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Maar bovenal bieden wij een flinke uitdaging en veel ruimte voor eigen initiatief. De werkomgeving is dynamisch en stimulerend. Je zult deel uitmaken van een klein team van jonge, enthousiaste collega’s die aanzienlijke resultaten boeken en successen met elkaar delen.