ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

DevOps Applicatie Engineer (Zuid-Holland)

Over de vacature

Functieomschrijving

Als Applicatie Ontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en beheren van nieuwe in de Grip applicatie die volledig gebasseerd is op Node.JS voor de back-end. Binnen het team bouwen we aan self services waarmee onze klanten op unieke en eenvoudige wijze toegang krijgen tot hun applicaties. Je houdt je bezig met Cloud aggregatie, Identity management, autorisatie en identificatie, en API ontwikkelingen.

Functie-eisen

We vragen ruime kennis van en aantoonbare ervaring als backend developer met NodeJS, MySQL en LDAP. Verder is ervaring met Continuous Delivery, Test-driven-development en Docker een pré. AGILE/SCRUM & CI/CD ervaring zijn ook een pré.

Bedrijfsprofiel

Met meer dan 20 vestigingen in Nederland, is Technicum het grootste detacheringsbureau in de techniek. Technicum Telecom, Energie & Infra is een apart label binnen Technicum en is gespecialiseerd in het detacheren van personeel op mbo en hbo niveau. De medewerkers van Technicum Telecom & Energie zijn vakspecialisten.

Aanbod

Technicum Telecom, Infra en Energie geeft op professionele wijze invulling aan jou ambities. Wij bieden en garanderen onze werkenden een goed (marktconform) salaris. Ook secundaire arbeidsvoorwaarden horen hierbij: loopbaanadvies, een persoonlijk ontwikkelingsplan en uitstekende opleidingsmogelijkheden. Door middel van opleidingen zorgen wij ervoor dat onze mensen hun vakkennis up-to-date houden en verder uitbreiden. Als werknemer van Technicum profiteer je bovendien van diverse voordelen zoals korting op verzekeringen.