ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Dienstenbeheerder

Over de vacature

Functieomschrijving

Voor een opdrachtgever ben ik met spoed op zoek naar een dienstenbeheerder. In deze functie zal je als 1e, 2e of 3e lijns fungeren als probleemoplosser voor technische problemen en actuele informatie opleveren voor essentiële alarmen en incidenten. Jij beheert elementen, platformen en netwerken die deel uit maken van het mobiele netwerk voor zowel voice als data. Belangrijk is dat je affiniteit hebt met techniek, telecom en daarnaast dienstverlenend te werk kunt gaan. In deze functie zal jij je hoofdzakelijk bezig houden met het bewaken, correleren en analyseren van events en incidenten op elementen, platformen en netwerk verstoringen. Je stelt vaste en communiceert over de impact van elementen, platform en netwerkverstoringen en geeft duidelijk aan hoe de verwachting van het herstel is. Daarnaast is de borging van handelingen van belang.

Functie-eisen

Je beschikt over een afgeronde MBO niveau 4 opleiding (dit is een must), bij voorkeur richting ICT ; Je bent een type dat houdt van het oplossen van problemen en puzzelen; Je bent standvastig, gaat zelfstandig te werk en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel; Je hebt CCNA kennis (certificering hiervan is een zeer grote pré). Je hebt ervaring met het werken als servicedesk medewerker binnen de telecom of technische branche (met name de ervaring met het werken met tickets is belangrijk).

Bedrijfsprofiel

Technicum is een onderdeel van de divisie Specialist Staffing van USG People. Met meer dan 20 vestigingen in Nederland, is Technicum het grootste bureau in de techniek. Technicum Telecom & Energie, een apart label binnen Technicum, is gespecialiseerd in het detacheren van personeel op mbo en hbo niveau. De medewerkers van Technicum Telecom & Energie zijn vakspecialisten. Ze houden zich bezig met het ontwerpen, installeren en beheren van netwerken. Zowel in technisch als in administratief opzicht. Onze opdrachtgever houdt zich bezig met het ontwerpen, realiseren, beheren en onderhouden van energienetten

Aanbod

Technicum Telecom, Infra en Energie geeft op professionele wijze invulling aan jou ambities. Wij bieden en garanderen onze werkenden een goed (marktconform) salaris en tevens bieden we zekerheid in de vorm van een arbeidsovereenkomst voor bepaalde of onbepaalde duur. Ook secundaire arbeidsvoorwaarden horen hierbij: loopbaanadvies, een persoonlijk ontwikkelingsplan en uitstekende opleidingsmogelijkheden. Door middel van opleidingen zorgen wij ervoor dat onze mensen hun vakkennis up-to-date houden en verder uitbreiden. Als werknemer van Technicum profiteer je bovendien van diverse voordelen zoals korting op verzekeringen.


Vergelijkbare vacatures