ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Doktersassistent Polikliniek Interne/oncologie

Over de vacature

Vacature omschrijving

Ben jij een collega die van aanpakken weet en onze zorg naar een hoger niveau weet te tillen? Jouw ideeën kunnen het verschil maken!

Functieomschrijving

Werken in een ziekenhuis is niet voor iedereen weggelegd. Het is een bijzondere plek om te werken. Je betekent hier werkelijk iets voor andere mensen. De onderlinge sfeer is goed, de teams zijn sterk. Jouw ideeën en die van je collega’s worden niet alleen gehoord, deze werkgever maakt er ook écht werk van!

Taken

Als doktersassistent ben je het visitekaartje van de polikliniek interne en de verbindende schakel tussen patiënt en specialist. Je hebt veel contact met patiënten en hun naasten. Jij bent degene, die de patiënten het eerst te woord staat, aan de telefoon of achter de balie. Je bereidt spreekuren voor en verzorgt de administratieve afwikkeling. Tot slot neem je initiatief waar mogelijk om het bezoek aan het ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken. Je bent scherp op zaken die beter kunnen, zowel in de kwaliteit van zorg als in patiëntbeleving. Jouw ideeën kunnen het verschil maken!

Functie-eisen

  • Je bent een gediplomeerd doktersassistent (harde eis).
  • Je hebt relevante werkervaring in het ziekenhuis.
  • Je kunt individueel werken, maar ook binnen een team ben je op je plek.
  • Je bent organisatorisch sterk en kunt goed overzicht bewaken, ook in hectische situaties.
  • Je bent empathisch, servicegericht en bent scherp op kwaliteit.
  • Je bent helder en vriendelijk in je communicatie, naar zowel patiënten als collega’s.

Arbeidsvoorwaarden

Je gaat, op basis van 36 uur, een salaris verdienen van maximaal 2.665 euro bruto per maand (FWG 35) bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.

Over de werkgever

Je gaat aan de slag in een ziekenhuis die zorg biedt aan de inwoners in de regio. Bijna alle specialismen zijn in dit ziekenhuis te vinden. Waar nodig werken verschillende specialisten teams samen. Ook zet het ziekenhuis zich in voor een goede verbinding met de eerste- en derdelijnszorg.

Duur

Je start zo snel mogelijk. Het aantal uur dat je werkt, is bespreekbaar maar de voorkeur ligt bij 32 tot 36 uur per week.

Solliciteer direct