ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Elektromonteur Schepen

Over de vacature

Ben jij een gepassioneerde scheepselektromonteur die zijn vak verstaat? Wellicht ben jij dan een geschikte kandidaat voor de vacature van Scheepselektromonteur die openstaat bij één van onze opdrachtgevers.

In deze functie van scheepselektromonteur ben je dagelijks bezig met elektrotechnische werkzaamheden in de scheepvaart. Je installeert elektrische installaties op schepen en stelt deze installaties in bedrijf.

Ook verricht je storings- en onderhoudswerkzaamheden. Voor deze functie is het belangrijk dat je zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. In overleg is het ook mogelijk dat je internationaal aan de slag gaat.De opdrachtgever is een bedrijf in de maritieme industrie. Deze onderneming heeft over heel de wereld klanten. Functie-eisen
  • Opleiding elektrotechniek
  • Ruime ervaring in de scheepselektra
  • Flexibele en zelfstandige werkinstelling
  • Internationale reisbereidheid (in overleg)
  • Rijbewijs B


Arbeidsvoorwaarden
Door Intro Personeel word je bij onze opdrachtgever bemiddeld naar een baan. Uitzicht op een vast dienstverband behoort hierbij tot de mogelijkheden. Je salaris is conform de CAO en ook de overige arbeidsvoorwaarden zijn goed te noemen. het salaris ligt tussen de € 2.500 en € 3.200 bruto per maand.

Bekijk vacature of solliciteer