ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Ethical Hacker bij AuditConnect B.V.

Over de vacature

Functieomschrijving

Je onderzoekt de (onderdelen van de) infrastructuur, web- en applicatie security van onze klanten en geeft advies over hoe deze veiliger kan worden ingericht. Werkzaamheden zijn o.a. het uitvoeren van Pentesten, diverse vulnerability-scans, het reviewen van code en het ondersteunen bij het invoeren van IT Security oplossingen. Je inzet is vooral gericht op de techniek. Aangezien wij ook veel klanten organisatorisch en procedureel onderzoeken zal als aanvulling hierop jouw technische expertise ook bij dit soort onderzoeken gevraagd worden.

Gevraagd wordt

• Passie en inzet met een Hackers mindset. • Onderzoekend:  je wilt constant verbeteren, weten hoe techniek in elkaar zit en je houdt bij welke ontwikkelingen er zijn om beveiligingen te doorbreken. • Jij bent bekend met tooling zoals Backtrack/KALI, Burpsuite of andere tools. • Een afgeronde HBO/WO opleiding met een technische richting.• Flexibel, leergierig, stressbestendig, analytisch, pragmatisch, energiek, zelflerend, zelfstandig en communicatief vaardig.• De beste Ethical Hacker willen zijn!

Geboden wordt

Uitstekende arbeidsvoorwaarden met bovengemiddeld salaris en uiteraard een lease auto, telefoon en laptop. Daarnaast ruimte om thuis te werken en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen

Bedrijfsprofiel

AuditConnect is expert op het gebied van cyber security, privacy en assurance. Een markt die super interessant is en ook enorm snel groeit. We zijn dan ook op zoek naar talent die kennis hebben van één of meerdere van deze gebieden. Bij AuditConnect werken op dit moment ongeveer 20 professionals. Ons kantoor bevindt zich in Apeldoorn en binnenkort ook in Antwerpen, maar de meeste van onze collega’s werken overwegend thuis of bij de klant. Die keuze mag je bij ons zelf maken. Maandelijks hebben we een bijeenkomst om kennis te delen en de meeste projecten voeren we gecombineerd uit met meerdere collega’s. Collegialiteit en ontwikkeling gaan daarmee hand in hand. Wij werken voor honderden verschillende organisaties variërend van Ministeries, provincies en gemeenten tot multinationals en MKB-bedrijven. Bij ons heb je de kans om met veel (soorten) organisaties te werken en je kennis en kunde verder te ontwikkelen door de vele vraagstukken waar onze klanten je vragen om mee in te adviseren, een oordeel over te geven of te helpen verder te ontwikkelen. Afhankelijk van je kennisniveau en ervaring wordt een persoonlijk begeleidingsvoorstel opgesteld. Voor schoolverlaters hebben we een programma van 6 maanden waarin je wekelijks getraind wordt op het gebied van cyber security, privacy en assurance, de kennisgebieden van AuditConnect. Daarnaast doe je uiteraard veel werkervaring op. Ook voor de ervaren consultants hebben we een opleidingsprogramma. Wij verzorgen jaarlijks diverse trainingen zoals CISA, CISM, ISO 27001, NEN 7510, CIRSC, CISSP, CIPP, etc. Hier kan je uiteraard in overleg aan deelnemen. We hebben ook interne kennisgroepen waarin we bepaalde ontwikkelingen verder uitdiepen. Je continue blijven ontwikkelen vinden wij belangrijk. Alleen dan kunnen we als bedrijf voorop blijven lopen, goede experts aanbieden en onze klanten goed helpen.Kenwoorden van ons bedrijf zijn: inspirerend, pragmatisch, hoog tempo, veel nieuw dingen, zeer snelle persoonlijke ontwikkeling, meedenken met de klant, analytisch, hands on, energiek, zelflerend. Een bedrijf met interessante klussen en met hoge eisen waar alleen de besten bij passen Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? AuditConnect B.V. ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Ethical Hacker bij AuditConnect B.V..