ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Financieel Administratief Medewerker FT

Over de vacature

Functieomschrijving

Ben je nauwkeurig, goed met cijfers en heb je daarnaast ervaring, dit kan werk- of stage ervaring zijn op een financiële afdeling? Voor een gezonde, innoverende opdrachtgever in de omgeving van Woerden zoek ik een proactieve, geduldige Financieel Administratief Medewerker. Is dit Iets voor jou? Lees dan snel verder.

 

De opdrachtgever heeft een vooruitziende blik op de toekomst. Door in te spelen op de nieuwste ontwikkelingen helpen zij organisaties te groeien in hun bedrijfsresultaat. Ze bieden oplossingen aan op het gebied van documenten en printers. Daarnaast is het een jong en vernieuwend bedrijf en kom je te werken in een gemotiveerd en enthousiast team. De organisatie biedt voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en op termijn door te groeien.

Functie-eisen

Als Financieel Administratief Medewerker ondersteun je de financiële administratie. Dit brengt de volgende werkzaamheden met zich mee; je biedt ondersteuning bij het verwerken van ontvangen contracten, bij de verwerking van afkopingen en opzeggingen van contracten en het debiteuren- en crediteurenbeheer. Binnen het debiteurenbeheer zorg je voor het versturen van aanmaningen, heb je telefonisch contract met debiteuren en boek je verschillende journaalposten. Crediteurenbeheer houdt het verwerken van inkomende facturen in. Kortom je bent de spin in het web, waar nodig is ondersteun je de contract administratie en debiteuren- en crediteurenbeheer. Ook ondersteun je waar nodig order management. 

 

Als Financieel Administratief Medewerker beschik je over de volgende kwaliteiten:

  • Je hebt minimaal MBO (niveau 3) werk- en denkniveau
  • Je hebt minimaal een jaar ervaring binnen een soort gelijke functie
  • Je hebt ervaring met het programma Navison
  • Je bent een aanpakker, nauwkeurig en energiek
  • Je bent 40 uur per week beschikbaar
  • Je woont in een straal van 20 km van Woerden

Bedrijfsprofiel

Als Financieel Administratief Medewerker verdien je afhankelijk van je opleiding en ervaring tussen de € 1.900 - € 2.200 bruto per maand op basis van 40 uur.