ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Financieel klantadviseur met commercieel randje in Amsterdam

Over de vacature

  Vacature omschrijving

  Bedrijf: YoungCapital.
  Super stoer kantoor in Amsterdam Noord met uitzicht over het IJ, veel doorgroeimogelijkheden, klantcontact en kantoorwerk, opgeleid worden door de allerbeste. Klinkt te mooi om waar te zijn? Lees dan maar eens verder.

  Wat ga je doen?

  Je gaat werken bij een organisatie dat toegespitst is op factoring. Wat is dat? Je koopt facturen van andere bedrijven en neemt daarmee alle verantwoordelijkheden van die factuur over. Door de bedrijfscultuur is de service super aantrekkelijk voor start-ups en kleine MKB'ers. 

  Jouw rol hierin is het aanspreekpunt zijn voor de klanten. Je bent verantwoordelijk voor de aanmeldprocedure, documentatie, facturatie en de uiteindelijke afronding. Van A tot Z dus! Persoonlijke benadering en service naar de klant zijn super belangrijk voor deze organisatie. Maar, je bent ook streng en staat sterk in je schoenen. Je bent in staat om beslissingen te nemen en op strategisch niveau te schakelen. 

  Natuurlijk wordt je helemaal opgeleid. Jouw eerste periode is een inwerkperiode, waarbij je leert van een senior. 

  Wat neem je mee?In ieder geval een hoop energie. Je hebt namelijk zin om je hier helemaal in vast te bijten! Jouw collega's zijn allemaal jonge en gedreven mensen, die heel goed weten waar ze mee bezig zijn. Jij bent dus ook kundig, maar wel super leergierig. Daarnaast heb je een financiële of juridische achtergrond, in de vorm van studie of werkervaring. 

  Wat wij bieden:

  • Een salaris tussen de €2300,- en €2600,- per maand;
  • Bonussen over jouw eigen klantportfolio;
  • Dertiende maand;
  • Maandelijks gratis sporten;
  • Een opleidingsprogramma om jaloers op te zijn;
  • Ruime doorgroeimogelijkheden.

  Wat wij vragen:

  • Minimaal een hbo-diploma;
  • Je bent gedreven en bijna niet te stoppen;
  • Je hebt en financiële of juridische achtergrond, of in ieder geval affiniteit daarmee.

  Solliciteren


  Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Bekijk vacature of solliciteer