ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Financieringsspecialist

Over de vacature

Vacature omschrijving

Financieringsspecialist A Specialistenbank Utrecht

 

Stel je eens voor…

Stel je eens voor dat je als financieringsexpert samen met onze accountmanagers, vanuit een onafhankelijke rol, commercieel mee kan denken over de complexe financieringsbehoeften van onze klanten. Met jou erbij als Financieringsspecialist A bij het specialistenteam in de kring Utrecht maken we dit samen mogelijk. Zeker als jij jouw expertise inbrengt waarmee je verantwoordelijk bent voor het onafhankelijk en objectief analyseren van bedrijfs-, financiële en structuurrisico’s bij het verstrekken van financieringen. Samen met de accountmanagers en andere specialisten stel je een passende en concurrerende financieringsstructuur en rapportage op en licht je waar gewenst, het financieringsvoorstel toe bij de klant.

 

Impact creëren

 • Je werkt complexe financieringsaanvragen uit voor (potentiële) klanten, structureert financieringsoplossingen en voert revisies uit.
 • Je geeft klanten samen met de accountmanager een toelichting op de geadviseerde financieringsconstructie.
 • Je volgt als financieringsexpert de ontwikkelingen op financieringsgebied op de voet en deelt dit met jouw collega’s.
 • Je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de kredietportefeuille.

 

Met elkaar

Samenwerken is de manier waarop we werken. Ons team Financieringsspecialisten in de kring Utrecht maakt onderdeel uit van de afdeling Klant en Sales Support en bundelt de krachten om klanten met complexere adviesvragen en behoefte aan specialistische dienstverlening te bedienen. Dit doen wij met een team van 50 Financieringsspecialisten.

 

Met jouw talenten

Natuurlijk ben jij klantgericht, analytisch sterk en kun je onderbouwd oordelen. Juist die eigenschappen maken jou tot een goede Financieringsspecialist, zeker in combinatie met:

 • een hbo diploma met 2 jaar relevante werkervaring of een wo diploma met enige relevante ervaring (bijvoorbeeld: een traineeship);
 • mede door jouw enthousiasme en drive, ben jij een kei in het voeren van klantgesprekken;
 • je weet een ander op een positieve manier te overtuigen van jouw ideeën.

 

Bij de Rabobank

Dat de Rabobank een financiële dienstverlener is voor 8,5 miljoen klanten in 38 landen, wist je vast al. Weet je ook dat we met elkaar werken aan een betere wereld? Dit doen we op 101 manieren:

 • We zijn bezig met een initiatief om klanten in de regio te begeleiden om hun bedrijven meer duurzaam en circulair te maken.
 • Met Rabobank Verenigingsondersteuningen helpen we lokale sport- en cultuurverenigingen hun ambities waar te maken. Samen met leden van de vereniging, collega’s van Rabobank, NOC*NSF en lokale sport- en cultuurpartners werken we aan verbetertrajecten. Samen maken we het verschil en ook jij kunt hier als Rabobankmedewerker aan bijdragen.
 • De Rabobank Circular Economy Challenge (CE Challenge) zetten we regionaal in om ondernemers te helpen bij de ontwikkeling naar circulair ondernemerschap. Circulair ondernemen vraagt van ondernemers om anders te denken, over de grenzen van het eigen bedrijf heen te kijken en samen te werken. Zo ontstaan nieuwe ideeën en businessmodellen.

 

Wil jij dit ook?

De beste versie van jezelf worden? Wij helpen je er graag bij door jouw ontwikkeling centraal te stellen en te investeren in een omgeving waarin je blijft leren. We geven je de ruimte om te innoveren en ondernemen. Zo bieden we je volop groeikansen en helpen je verwachtingen te overtreffen en het goede buitengewoon goed te doen, zodat je kan groeien als professional. Daarbovenop kan je bij ons (o.b.v. een 36-urige werkweek) ook rekenen op:

 • een brutomaandsalaris conform functieschaal 8 (min. € 3.148,16 en max. 4.495,91);
 • een dertiende maand en vakantiegeld;
 • een Employee Benefit Budget (9% van je maandinkomen). Hoe jij dit budget inzet, is aan jou. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van extra vakantiedagen of een extra storting in je pensioen;
 • een persoonlijk budget, dat je kunt besteden aan activiteiten gericht op jouw ontwikkeling en loopbaan;
 • 100% vergoeding van woon-werkverkeer als je met ov reist! Toch met auto of motor? Kies dan voor een woon-werkverkeervergoeding;
 • een pensioenregeling waar je zelf maar 5% aan bijdraagt.

 

Laten we kennismaken

Ben jij hem/haar? Onze nieuwe collega die de Rabobank wil versterken als Financieringsspecialist A? En zo het verschil wil maken voor jezelf, onze klanten én de maatschappij? We ontvangen graag jouw sollicitatie op deze vacature in de kring Midden Nederland.

Handig om te weten:

 •  Reageer via de ''Solliciteer'' button.
 • Als je vragen hebt over de inhoud van de vacature, kan je die stellen aan Alwin Beekers, Manager KSS Financieren via 06 13 85 94 17, [email protected] of Joep van Schagen, Manager KSS Financieren via 06 22 86 86 71, [email protected]
 • Saskia Dorresteijn, Recruiter beantwoordt met plezier vragen over de sollicitatieprocedure via tel +31 88 723 7850 of [email protected]
 • Screening is een onderdeel van de sollicitatieprocedure. We toetsen op basis van de screening procedures die binnen de Rabobank gelden of nieuwe medewerkers voldoende betrouwbaar zijn om werkzaamheden bij de Rabobank te verrichten.
 • Voor deze vacature maakt een individueel assessment deel uit van de sollicitatieprocedure.
 • Jouw privacy is belangrijk voor ons. Mocht je hier meer over willen weten, klik dan op klik dan op deze link.
 • Iedereen is anders, en juist de verschillen in mensen helpen ons om een nog betere bank te zijn. Daarom zijn we zijn benieuwd naar wie jíj bent.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bekijk vacature of solliciteer