ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Front-end developer

Over de vacature

Functieomschrijving

Je hebt HBO - denkniveau. Je hebt een opleiding gedaan bij voorkeur in de richting HBO Engineering, of vergelijkbaar. Je ervaring is belangrijker dan diploma's! Experience with javascript, CSS & HTML.Experience with some basic API communication know-how.Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt. Daarnaast is het een eis, dat je behoorlijk goed Engels spreekt. Wat leer je verder in deze functie? You gain experience with EJS which we load bootstrap templates into.You will become experienced with WebSockets and PrimusJS.Je woont in de omgeving van Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Gouda en Dordrecht.

Functie-eisen

In een mum van tijd weet jij een probleem op te lossen.Je bent een perfectionist.Je hebt oog voor de volgorde van de dingen.Je werkt doelgericht.

Dit wil je

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.Er is een goede pensioenregeling. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. De salarisrange voor de functie is globaal Euro 2.800 tot Euro 4.000 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris. Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering 

Solliciteer nu

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Bedrijfsprofiel

Voor de vacature als JavaScript Frontend Ontwikkelaar Rotterdam API ga je het volgende doen: You will work on product development.Je hebt een breed werkgebied, zo spelen:You will be building all the front-end templates for the front-end design.You will be building all the front-end templates for the needed interface for admin panel of an ERP, POS and Webshop system.You will work on product development, so on the cloud product we make front-end templates available.You will make backend UI for 'backend functionalities'. Belangrijke elementen bij deze functie zijn:Creating frond-end templates.Product development.Work with EJS.Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen. Wij hebben WR ingeschakeld voor de advertentie en de afhandeling.Samen zetten wij onze kennis en passie in om je te ondersteunen bij de interactie met je klanten, zodat je doelstellingen worden bereikt. Dit doen wij door te helpen bij het vinden van antwoorden op de vragen die de steeds sneller veranderende en complexer wordende digitale wereld oproept. Met 110 collega’s de poten in de klei, voor nationale en internationale opdrachtgevers.Wij realiseren de strategie, creatie en realisatie van eCommerce oplossingen, Content publicatie (Mobile & Web) en Online Marketing. Met een aanpak die vraagt om interactie en samenwerking zodat organisaties effectiever en relevanter zijn, nu én in de toekomst. Wij werken voor MKB klanten. We hebben veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij ons goed!Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde JavaScript Frontend Ontwikkelaar, die past in deze rol.