ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Fulltime Store Manager @ Perry Hilversum

Over de vacature

Vacature omschrijving

Fulltime Store Manager @ Perry Hilversum

 

‘Ik duik er het liefst vol in!’

Ben jij onze nieuwe ervaren Store Manager? Had bovenstaande uitspraak van jou kunnen zijn en heb je talent voor sport en/of adventure? Het sportiefste team van Hilversum is dan op zoek naar jou!

 

Share your talent

Als Store Manager van Perry Hilversum begin je elke dag gemotiveerd. Je maakt het team enthousiast met de targets en acties van de dag. Nadat iedereen vrolijk aan het werk is gegaan, kijk jij nog eens kritisch naar de cijfers. Je bedenkt een strategie voor korte en langer termijn stuurt aan op groei en succes. Hierbij houd je rekening met een optimaal voorraadbeheer en uitvoering van het logistieke proces.

 

Naast de verantwoordelijkheid voor de winkel, voel jij je ook erg verantwoordelijk voor je team. Je ziet het talent van de medewerkers. Je stelt je graag op als coach om het team verder te ontwikkelen.

 

Embrace your talent

Als Store Manager heb je al veel kennis in huis. Ook jij kunt jezelf blijven ontwikkelen bij Perry. Op onze Sports Academy bieden wij verschillende fysieke trainingen en E-learning modules. Hier leer je alles over bijvoorbeeld Nike en Adidas, de nieuwste voetbalschoen en de beste campinguitrusting.

 

Use your talent

Om Store Manager in Hilversum te worden, beschik je over een aantal talenten en ervaringen:

  • Minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring in een winkel van minimaal 600 m² en meerdere verdiepingen, waarbij je een team van minimaal 5 FTE hebt aangestuurd;
  • Ervaring binnen sport- fashion en/of outdoor/adventure/travel/retail;
  • Positief kritisch ingesteld, resultaatgericht, energiek, analytisch en cijfermatig
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en die van het team;
  • Fulltime beschikbaar en flexibel t.a.v. werktijden en werken in het weekend.

 

De winkel heeft een oppervlakte van ongeveer 850 m². Het team, 5-12 collega’s, bestaat uit een Assistent Store Manager en een enthousiaste Sales Crew (fulltime, parttime en flexmedewerkers).

 

Enthousiast?

Mooi, want wij zijn ook ontzettend benieuwd naar jou! Heb jij het talent om onze nieuwe Store Manager voor de Hilversum te worden? Solliciteer dan via de ''Solliciteer'' button.

 

Wel enthousiast, maar woon je niet in de omgeving van Hilversum? Geen probleem, alle Perry vacatures zijn hier te vinden.

 

Become your better self at Perry

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

 

Contactpersoon

Poel-Pasman

Bekijk vacature of solliciteer