ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Functioneel Applicatiebeheer Civision

Over de vacature

Functieomschrijving

Heeft de applicatie CiVision geen geheimen voor jou? Dan kom ik graag met jou in contact! Ben jij op zoek naar een nieuwe opdracht of ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden die Maandag® jou kan bieden op het gebied van Functioneel Applicatiebeheer Civision? Dan ga ik het gesprek graag met je aan! Als beheerder Civision beheer en onderhoud je de applicatie Civision en de hieraan verbonden koppelingen. In je functie ben je bezig met het oplossen van meldingen en incidenten, het plannen van de installatie van nieuwe versies en patches en het uitvoeren van de nodige bijbehorende scripts (in samenspraak met gebruikers en ICT service beheer). Daarnaast ben je bezig met het geven van instructies en training (gebruikersondersteuning), het bouwen van rapportages en het leveren van managementinformatie met behulp van Cognos. Ten slotte bouwen en onderhoud je documenten met behulp van de MDU-functionaliteit.

Functie-eisen

  • Een voltooide opleiding op HBO of WO niveau
  • Ervaring met het onderhouden en beheren van de applicatie Civision (harde eis)
  • Ervarming met het maken van tabellen, werkprocessen en rapportages
  • Communicatieve vaardigheden
  • Kennis van de relevante wetgeving zoals de WWB, de IOAW, de IOAZ, de Bbz, Wet Inburgering en de WMO
  • Ervaring in het genereren van managementinformatie;
  • Ervaring met Cognos is een pré
  • Kennis van SQL en acces en ervaring met applicatie-inrichting rondom de ontwikkeling van de decentralisaties zijn een pré

Voor de geschikte kandidaat heb ik een dienstverband bij Maandag® klaarliggen! Voldoet u aan deze gestelde functie-eisen dan neem ik u sollicitatie graag in behandeling.

Bedrijfsprofiel

Centraal bij Maandag staan plezier in het werk, professionaliteit en inzet. Niet voor niets heten we Maandag. Die dag staat symbool voor een frisse start van de week. Begrippen die de cultuur typeren zijn: zelfstandig, initiatiefrijk en een tikje brutaal. Talenten die door ons worden bemiddeld passen in deze cultuur. Maandag stelt zich dan ook op als gelijkwaardige partner en loopbaanadviseur.

Aanbod

Maandag detacheert hoger opgeleide Interim Talenten binnen de non-profit sector. Dit doen we in de gezondheidszorg, in het onderwijs, maar ook voor diverse afdelingen binnen de overheid en in de woonzorg. Bij Maandag zijn persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend. In een passend werkklimaat functioneer je per slot van rekening het best en kom je sneller vooruit. Kortom: passende en goede arbeidsvoorwaarden stemmen onze opdrachtgevers en Talenten tevreden. Binnen de gegeven marges geef je zelf de werkrelatie aan die het beste bij jou past als Talent, waaronder de arbeidsvorm. Je hebt bij ons de mogelijkheid van een periodecontract, een vast dienstverband of een projectgebonden contract. De mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden bespreek je met je recruiter. Voor alle contractvormen geldt een passende honorering.

Contact informatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op onderstaande button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +3110 - 750 6026