ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Functioneel Applicatiebeheerder

Over de vacature

Functieomschrijving

PRO Groep is op zoek naar een klantgerichte, communicatief vaardige Functioneel Applicatiebeheerder. De applicatiebeheerder draagt zorg voor de beschikbaarheid en de juiste werking van één of meer applicaties, portals en databronnen.

Deze applicaties centreren zich voornamelijk rondom sales, marketing en service. De applicatiebeheerder houdt zich vooral bezig met het configureren van deze applicaties. De applicaties zijn gebaseerd op Java, PHP en SQL. Developmentvaardigheden met betrekking tot deze programmeertalen zijn een pré. De applicatiebeheerder heeft de ambitie om zich verder te ontwikkelen op het gebied van development.

De applicatiebeheerder verzorgt tevens de support rondom deze applicaties richting interne en externe stakeholders. Het verbeteren van processen omtrent (interne) automatisering behoort tevens tot het takenpakket.

Functie-eisen

-    Een relevante afgeronde HBO- of WO opleiding
-    Je bent technisch goed onderlegd en kan je systemen en processen snel eigen maken
-    Programmeerkennis van Java & PHP zijn een pré
-    Je bent nauwkeurig in je werk en je vindt het leuk om in een team te werken
-    Analytisch, klantvriendelijk en resultaatgericht
-    Het vermogen om te denken in oplossingen

Taken en verantwoordelijkheden
-    Configureren / beheren van applicaties voor klanten van PRO Groep
-    Configureren / beheren van intern gebruikte applicaties
-    Beheer van interne IT-infrastructuur en gerelateerde processen
-    Procurement van hardware (intern gebruik)
-    Uitvoeren van technische online marketingtaken

Bedrijfsprofiel

PRO Groep is te kenmerken als een jonge, platte organisatie, wat betekent dat er korte (communicatie) lijnen zijn en beslissingen snel kunnen worden genomen. Door de informele werksfeer te combineren met professioneel werken, bestaat er een plezierige werksfeer met een gezonde prestatiedrang. Onder PRO Groep vallen een aantal dochterondernemingen, waaronder PRO Payroll, PRO Praktijksteun en PRO Praktijkmanagement. Doelgroepen zijn MKB-bedrijven en de eerstelijns gezondheidszorg.

PRO Groep heeft een jong team van professionals die hard werken maar ook graag leuke dingen doen. Elke dag wordt gezamenlijk geluncht, elke vrijdagmiddag is er een vrijdagmiddagborrel en elk kwartaal een kwartaaluitje.