ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Functioneel Applicatiebeheerder

Over de vacature

Vacature omschrijving

Functioneel Applicatiebeheerder

Je speelt een sleutelrol in het ondersteunen van eindgebruikers en beheren van business applicaties. Door de diversiteit van applicaties en eindgebruikers, is elke dag anders.Stuur ons je motivatie plus een CV t.a.v. Lieke Janssen via de ''Solliciteer'' button.Dit zijn je werkzaamheden

Als Functioneel Applicatiebeheerder speel je een sleutelrol in het ondersteunen van eindgebruikers en beheren van business applicaties, en door de diversiteit van applicaties en eindgebruikers, heeft elke dag nieuwe uitdagingen.Vanuit een groot project worden nieuwe applicaties opgeleverd die in beheer genomen moeten worden. Jij weet als geen ander wat je nodig hebt om dit in goede banen te leiden.Je zorgt ervoor dat verzoeken, vragen en incidenten altijd binnen de afgesproken tijd op een professionele wijze worden afgehandeld. Tevens verzorg je het beheer binnen deze business applicaties, zoals configuraties, handleidingen en documentbeheer. In samenwerking met de Product Owner verwerk en prioriteer je informatieverzoeken en onderhoud je contact met leveranciers, specialisten en gebruikers.

 

Ons aanbod

Afhankelijk van je ervaringsprofiel bieden wij een salaris van € 2.900 tot € 3.500 bruto op basis van 40 uur.

 

 

Eén van de grote voordelen van werken bij NCOI Groep is natuurlijk dat wij alle soorten opleidingen aanbieden. Ook aan onze eigen mensen.

Daarmee kunnen wij je alle kennis en vaardigheden aanreiken die jij nodig hebt voor het waarmaken van al je ambities.

 

 

We investeren in elkaar met tijd, energie en aandacht. Wij bieden onze mensen een plek die gekenmerkt wordt door een nuchtere cultuur, een plek waar ze volkomen zichzelf kunnen zijn. Een gezonde verhouding tussen werk en privé. Natuurlijk met prettige arbeidsvoorwaarden.

 

Jouw profiel

De ideale kandidaat voor deze vacature beschikt over HBO werk en denk niveau bewezen vanuit opleiding of werkervaring, Je hebt minimaal 3 jaar vergelijkbare werkervaring binnen een commerciële middelgrote organisatie. Je bent analytisch sterk en werkt graag secuur en gestructureerd.

 

 

Bovendien beschik je over:

  • Kennis van en ervaring met BiSL, ITIL en/of ASL;
  • Kennis van bedrijfsinformatiesystemen;
  • Kennis van Mendix platform is een pré;
  • Goede communicatieve en advies vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, in het Nederlands en Engels.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bekijk vacature of solliciteer