ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Functioneel Beheerder

Over de vacature

Functieomschrijving

Jij bent verantwoordelijk voor het functionele beheer en de inrichting van de applicaties die de medewerkers in het Sociaal Domein ondersteunen. Als Functioneel Beheerder vervul jij een belangrijke rol waarbij jouw enthousiasme, digitale mindset en vastberadenheid het team helpen om veranderingen door te voeren. Signaleren, informeren en adviseren over ontwikkelingen met betrekking tot de applicaties behoren tot jouw verantwoordelijkheden. Als Functioneel Beheerder ben jij de kartrekker van efficiënt en digitaal werken.

Functie-eisen

  • HBO werk- en denkniveau
  • Ervaring in het Sociale Domein is een harde eis
  • Affiniteit met applicaties en het beheren hiervan
  • Zelfstandig, vastberaden en verbindend

Bedrijfsprofiel

Centraal bij Maandag® staan plezier in het werk, professionaliteit en inzet. Niet voor niets heten we Maandag®. Die dag staat symbool voor een frisse start van de week. Begrippen die de cultuur typeren zijn: zelfstandig, initiatiefrijk en een tikje brutaal. Talenten die door ons worden bemiddeld passen in deze cultuur. Maandag® stelt zich dan ook op als gelijkwaardige partner en loopbaanadviseur.

Aanbod

Maandag® detacheert hoger opgeleide Interim Talenten binnen de non-profit sector. Dit doen we in de gezondheidszorg, in het onderwijs, maar ook voor diverse afdelingen binnen de overheid en in de woonzorg. Bij Maandag® zijn persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend. In een passend werkklimaat functioneer je per slot van rekening het best en kom je sneller vooruit. Kortom: passende en goede arbeidsvoorwaarden stemmen onze opdrachtgevers en Talenten tevreden. Binnen de gegeven marges geef je zelf de werkrelatie aan die het beste bij jou past als Talent, waaronder de arbeidsvorm. Je hebt bij ons de mogelijkheid van een periodecontract, een vast dienstverband of een projectgebonden contract. De mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden bespreek je met je recruiter. Voor alle contractvormen geldt een passende honorering.

Contact informatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op onderstaande button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 384 682 730