ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Functioneel Beheerder GIS

Over de vacature

Functieomschrijving

Als Functioneel Beheerder GIS zorg jij voor ondersteuning bij het inrichten van de Arcgis omgeving bij de opdrachtgever. Hierbij ben je ook verantwoordelijk voor het Applicatiebeheer. Vanuit deze inrichting adviseer je tijdens het tender-en uitvoeringstraject. Tevens treed je op als Beheerder op areaal specifieke verwerking van taken en eisen vanuit opdrachtgevers en ons kwaliteitssysteem. Ook geef je ondersteuning op de lopende projecten en heb je een nauw contact met de vestigingen. Je vormt, door je ervaring op het gebied van GIS en affiniteit met de diverse vakdisciplines, een aanspreekpunt en vraagbaak voor projectleiders, werkvoorbereiders en inhoudelijke specialisten op de vestigingen.

Functie-eisen

• HBO werk- en denkniveau;

• Relevante werkervaring met GIS/ARC GIS, Geoweb;

• Open staan voor kritiek en is bereid om te leren en zichzelf te ontplooien (lerend vermogen);

• Analytisch, stressbestendig, communicatief sterk, sociaal vaardig en zelfstandig.

Wat biedt Maandag® jou?

• Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden;

• Wij bieden een marktconform salaris volgens cao CAR-UWO. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring;

• Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een lease-auto behoort ook tot de mogelijkheden;

• Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.

• Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter;

• Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Bedrijfsprofiel

Centraal bij Maandag® staan plezier in het werk, professionaliteit en inzet. Niet voor niets heten we Maandag®. Die dag staat symbool voor een frisse start van de week. Begrippen die de cultuur typeren zijn: zelfstandig, initiatiefrijk en een tikje brutaal. Talenten die door ons worden bemiddeld passen in deze cultuur. Maandag® stelt zich dan ook op als gelijkwaardige partner en loopbaanadviseur.

Aanbod

Maandag® detacheert hoger opgeleide Interim Talenten binnen de non-profit sector. Dit doen we in de gezondheidszorg, in het onderwijs, maar ook voor diverse afdelingen binnen de overheid en in de woonzorg. Bij Maandag® zijn persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend. In een passend werkklimaat functioneer je per slot van rekening het best en kom je sneller vooruit. Kortom: passende en goede arbeidsvoorwaarden stemmen onze opdrachtgevers en Talenten tevreden. Binnen de gegeven marges geef je zelf de werkrelatie aan die het beste bij jou past als Talent, waaronder de arbeidsvorm. Je hebt bij ons de mogelijkheid van een periodecontract, een vast dienstverband of een projectgebonden contract. De mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden bespreek je met je recruiter. Voor alle contractvormen geldt een passende honorering.

Contact informatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op onderstaande button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +3176 - 707 4747