ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Functioneel Beheerder ICT

Over de vacature

Functieomschrijving

De Huurcommissie staat aan de vooravond van een transitie naar een nieuwe/verbeterde applicatie voor het primaire proces. De huidige applicatie is gebouwd op MS CRM4 en Sharepoint. De Huurcommissie is volop in beweging en verandering, ook op automatiseringsgebied. Zo kunnen onze klanten met behulp van de Huurprijscheck op onze website zelf nagaan of hun huurprijs reëel is en krijgen onze klanten steeds meer invloed op het procesverloop van hun zaak. Een stabiel draaiende informatievoorziening is hierbij noodzakelijk. Het cluster Functioneel Beheer beheert alle applicaties van de Huurcommisie: de applicatie die het primaire proces ondersteunt en alle webapplicaties. Daarnaast levert het cluster een grote bijdrage aan de ontwikkeling van nieuwe applicaties, hetzij als projectleider, hetzij als projectteamlid. De vaste functioneel beheerder worden met name ingezet om de transitie te begeleiden; van jou wordt verwacht dat je haar terzijde staat en de routinematige klussen gemakkelijk over pakt. Je bent dus in staat om complexe werkprocessen en systemen snel eigen te maken. Je primaire focus is het beheer van de huidige applicaties. Daarnaast krijg je mogelijk een rol in de implementatie van de nieuwe applicatie voor het primaire proces, bijvoorbeeld als projectlid, tester of als adviseur. Concreet bestaan je taken uit het:
  • oplossen van incidenten, waarbij je zo nodig afstemt met de technisch beheerder van de applicaties.
  • beantwoorden van gebruikersvragen
  • testen van software
  • opstellen functioneel ontwerpen
  • adviseren van de (interne) klanten
Je bent bereid om incidenteel in het weekend of 's avonds te werken.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde relevante HBO-opleiding en (ruime) ervaring als functioneel beheerder/business analist (beide zijn knock out criteria). Je kunt goed plannen en organiseren; je bent een echte teamplayer, klantgericht en weet ook grenzen te stellen. Ervaring met (één van de) volgende taakgebieden is een pré:
  • Functioneel beheer van een ZGW-applicatie (Zaakgericht werken applicatie).
  • Functioneel beheer van MS CRM/ Sharepoint
  • Functioneel beheer van webapplicaties
  • Interfacing
  • Functioneel Acceptatie Testen
Het functioneel beheer wordt (momenteel, vanwege de transitie) uitgevoerd door twee FTE. De vacature kan worden vervuld op detacheringsbasis. Competenties: Samenwerken. Klantgerichtheid. Plannen en organiseren Oplossingsgericht/resultaatgericht Analyseren.

Aanbod

Het betreft hier een fulltime functie voor een jaar met uitzicht op vast dienstverband. Het bijbehorende salaris bedraagt maximaal € 4.380,72 afhankelijk van ervaring. Voldoe jij aan alle boven gestelde eisen? Dan ontvangen wij graag uiterlijk maandag 1 augustus 10.00 uur jouw sollicitatie! Voldoe je niet aan alle gestelde eisen, dan moeten we je helaas teleurstellen. Het heeft op dit moment geen zin om te reageren op deze functie. De opdrachtgever vraagt ons specifiek om alleen kandidaten voor te stellen die volledig aan het profiel voldoen. Gezien de grote hoeveelheid reacties op onze openstaande functies, kunnen wij momenteel alleen een reactie geven op kandidaten die volledig aan het profiel voldoen.