ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Functioneel (applicatie)beheerder

Over de vacature

Functieomschrijving

Heb jij een HBO of WO opleiding in de richting van ICT afgerond en heb je minimale werkervaring? Dan heb ik een startersfunctie voor je beschikbaar. In je functie ben jij iemand die zich verbaal goed kan uitdrukken, die goed kan samenwerken en goed om gaat met druk. Daarnaast ben je nauwkeurig en je pakt snel nieuwe dingen op. Als persoon ben je enthousiast, heb je een dienstverlenend karakter én wil je graag ontwikkelen op het gebied van applicaties binnen de overheid. Herken jij jezelf? Dan nodig ik je graag uit om eens kennis te maken! Bij een van onze opdrachtgevers in de regio Zwolle-Apeldoorn heb ik een startersfunctie beschikbaar waarbij je in de loop van 2016 de kneepjes van het functioneel beheer eigen maakt; een zeer verantwoordelijke functie! Hierna bestaat de mogelijkheid om rechtstreeks bij onze opdrachtgever in dienst te treden.

Functie-eisen

Om voor deze functie in aanmerking te komen voldoe je aan de volgende functie-eisen:

  • Afgeronde HBO / WO opleiding in de richting ICT
  • Minimale werkervaring
  • Affiniteit met functioneel beheer
  • Bereid om zich voor langere tijd te binden aan een opdrachtgever
  • Werkervaring binnen een gemeentelijke organisatie is een pre

Bedrijfsprofiel

Centraal bij Maandag® staan plezier in het werk, professionaliteit en inzet. Niet voor niets heten we Maandag®. Die dag staat symbool voor een frisse start van de week. Begrippen die de cultuur typeren zijn: zelfstandig, initiatiefrijk en een tikje brutaal. Talenten die door ons worden bemiddeld passen in deze cultuur. Maandag® stelt zich dan ook op als gelijkwaardige partner en loopbaanadviseur.

Aanbod

Maandag® detacheert hoger opgeleide Interim Talenten binnen de non-profit sector. Dit doen we in de gezondheidszorg, in het onderwijs, maar ook voor diverse afdelingen binnen de overheid en in de woonzorg. Bij Maandag® zijn persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend. In een passend werkklimaat functioneer je per slot van rekening het best en kom je sneller vooruit. Kortom: passende en goede arbeidsvoorwaarden stemmen onze opdrachtgevers en Talenten tevreden. Binnen de gegeven marges geef je zelf de werkrelatie aan die het beste bij jou past als Talent, waaronder de arbeidsvorm. Je hebt bij ons de mogelijkheid van een periodecontract, een vast dienstverband of een projectgebonden contract. De mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden bespreek je met je recruiter. Voor alle contractvormen geldt een passende honorering.

Contact informatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op onderstaande button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +3138 - 468 2730