ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Functioneel beheerder

Over de vacature

Functieomschrijving

De vraag naar functioneel beheer groeit, en wij groeien graag mee! Daarom ben ik op zoek naar een functioneel beheerder die graag via Maandag® aan de slag wil. Als onderdeel van het team informatievoorziening zorg jij als functioneel beheerder voor de inrichting, implementatie en het beheer van de werkprocessen en systemen binnen de organisatie. Je belangrijkste doel is het vergroten van de kennis en het gebruikersgemak voor alle gebruikers. Ook adviseer je de organisaties over de werkprocessen, systemen en het gebruik hiervan. Om succesvol te zijn in deze functie is het belangrijk om een verbinding te maken tussen gebruikers en het technisch beheer. Dit bereik je door voldoende technisch inzicht en communicatieve vaardigheden. Deze combinatie leidt tot een juiste vertaling naar de gebruiker toe.

Functie-eisen

  • Een relevante afgeronde HBO opleiding in de richting informatica of ICT;
  • Bekendheid met de gemeentelijke organisatie en besluitvormingsprocedures;
  • Aantoonbare kennis van procesverbetering;
  • Recente en aantoonbare ervaring als functioneel beheerder.

Wat biedt Maandag® jou?

  • Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden;
  • Wij bieden een marktconform salaris volgens cao CAR-UWO. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring;
  • Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden;
  • Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.
  • Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter;
  • Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Hoor je graag meer over de mogelijkheden als functioneel beheerder bij Maandag® dan zie ik je sollicitatie graag tegemoet!

Bedrijfsprofiel

Centraal bij Maandag® staan plezier in het werk, professionaliteit en inzet. Niet voor niets heten we Maandag®. Die dag staat symbool voor een frisse start van de week. Begrippen die de cultuur typeren zijn: zelfstandig, initiatiefrijk en een tikje brutaal. Talenten die door ons worden bemiddeld passen in deze cultuur. Maandag® stelt zich dan ook op als gelijkwaardige partner en loopbaanadviseur.

Aanbod

Maandag® detacheert hoger opgeleide Interim Talenten binnen de non-profit sector. Dit doen we in de gezondheidszorg, in het onderwijs, maar ook voor diverse afdelingen binnen de overheid en in de woonzorg. Bij Maandag® zijn persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend. In een passend werkklimaat functioneer je per slot van rekening het best en kom je sneller vooruit. Kortom: passende en goede arbeidsvoorwaarden stemmen onze opdrachtgevers en Talenten tevreden. Binnen de gegeven marges geef je zelf de werkrelatie aan die het beste bij jou past als Talent, waaronder de arbeidsvorm. Je hebt bij ons de mogelijkheid van een periodecontract, een vast dienstverband of een projectgebonden contract. De mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden bespreek je met je recruiter. Voor alle contractvormen geldt een passende honorering.

Contact informatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op onderstaande button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 433 117 010