ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Ga aan de slag als fulltim Potential Store Leader voor de grootste sportretailer in Kerkrade

Over de vacature

  Vacature omschrijving

  Bedrijf: YoungCapital.
  Heb jij passie voor sport? Ben je op zoek naar een fulltime functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen creativiteit en inbreng? Ga dan aan de slag als Potential Store Leader voor de grootste sportretailer ter wereld in Kerkrade. Lees snel verder, want wellicht is dit de ideale functie voor jou!

  Wat ga je doen?

  Als Potential Store Leader ben jij verantwoordelijk voor één sport binnen een winkel. Je beslist mee op winkelniveau, dus je moet geen problemen hebben met het makes van keuzes. De keuzes die je maakt, pakken vaak goed uit, waardoor je commerciële successen weet te behalen.

  Binnen deze functie krijg je veel verantwoordelijkheden en ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. Je bent niet alleen bezig met de verkoop van het type sport, maar ook met de inkoop. Daarnaast mag je meedenken over leuke samenwerkingsacties, marketingstrategieën en de gehele lay-out van de sportafdeling. Je hebt kennis van de markt, of gaat daarna op zoek! Tot slot vind je het ook belangrijk om de rest van de medewerkes op deze afdeling te enthousiasmeren en samen mooie doelen te stellen en te behalen. Je bent niet te beroerd om zelf ook keihard mee te werken in de winkel met allerlei dagelijkse werkzaamheden, denk bijvoorbeeld aan het lossen van de vracht. 

  Natuurlijk is ook jouw eigen ontwikkeling belangrijk, dat vind deze werkgever ook. Daarom krijg je een uitgebreid intern opleidingstraject aangeboden, met ontwikkelingsplan en coach, en is er een helder doorgroeitraject. Deze grootste sportretailer groeit erg hard, dus ze doen er alles aan om jou te binden en te boeien. 

  De komende jaren zullen er veel nieuwe vestigingen in Nederland openen en streven zij om deze groei voort te zetten. Om jezelf zo goed mogelijk te kunnen ontwikkelen zul je na verloop van periode werkzaam zijn in een andere vestiging. Je dient daarom bereidt te zijn om te verhuizen naar een andere stad. 

  Al met al; je bent een avonturier pur sang! 

  Wat wij bieden:

  • Je krijgt rechtstreeks een contract bij het bedrijf;
  • Een helder doorgroeitraject. Elke werknemer krijgt zijn eigen ontwikkelingsplan;
  • Zowel nationale als internationale doorgroeimogelijkheden;
  • Een informele en professionele werkomgeving;
  • Reiskostenvergoeding en een aandeelhouder regeling;
  • 25% korting op artikelen uit de winkel.

  Wat wij vragen:

  • Minimaal een hbo-diploma; sport/economie/management (WO/HBO)
  • Minimaal 1 weekenddag per week beschikbaar;
  • Bereidheid te verhuizen richting een andere vestiging.
  • Je bent bakken vol energie en sportief ingesteld;
  • Je denkt out of the box;

  Solliciteren


  Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Bekijk vacature of solliciteer