ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Ga aan de slag als klantcontactmedewerker bij een grote woningcorporatie in Rotterdam

Over de vacature

  Vacature omschrijving

  Bedrijf: YoungCapital.
  Voor een grote wooncorporatie in Rotterdam zijn wij op zoek naar een klantcontact medewerkers. Heb jij HBO werk en denkniveau en ben jij fulltime beschikbaar maar geïnteresseerd in 24-32 (4 dagen werken) of 32-36 (5 dagen werken) uur per week? Heb jij minimaal een jaar klantcontact/callcenter ervaring en wil je €15,94 per uur verdienen? Bekijk dan snel de rest van deze vacature!

  Wat ga je doen?

  Bij deze leuke Rotterdamse wooncorporatie kom je te werken op het klantcontactcentrum, waar alle klantcontacten binnen komen. De startdatum van de vacature is 11 december. 

  Als klantcontact medewerker draag je bij aan een goede bereikbaarheid van de wooncorporatie en een correcte, vriendelijke en vlotte afhandeling van klantvragen en -verzoeken. Jij weet wat een ander bedoelt en snapt wat er nodig is klanten tevreden te stellen en met een glimlach achter te laten. Klantcontact vindt niet alleen via de telefoon plaats maar ook via social media, mail, webformulieren of whatsapp. Al deze kanalen kunnen door jou bediend worden om de klant net dat ene beetje meer te bieden. Vragen die je beantwoord zijn van klanten die bijvoorbeeld een woning zoeken, iets gerepareerd willen hebben in hun huurhuis, een vraag over de VVE hebben enzovoort. 

  Werkzaamheden:

  • Je behandelt binnenkomende klantvragen via de telefoon, social media, mail, webformulieren of whatsapp;
  • Je coördineert en bewaakt de voortgang van de verzoeken en koppelt de informatie terug naar de klant;
  • Je maakt actief gebruik van de kennisdatabank;
  • Je legt de klantgegevens, de gestelde vraag en het gegeven antwoord nauwkeurig vast in het daarvoor bestemde informatiesysteem (hiervoor dien jij over zeer goede computer skills te beschikken!);
  • Je verricht diverse (administratieve) werkzaamheden binnen de afdeling Klantcontacten.

  Wat wij bieden:

  • Een uitdagende baan voor gemiddeld 30 uur per week, maar 40 uur beschikbaar zijn per week; Daarnaast bestaat de mogelijkheid om 4 dagen te werken (24-32 uur)
  • Salaris van €15,94 bruto per uur;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Naast je salaris bouw je vakantiegeld en vakantiedagen op.

  Wat wij vragen:

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau ;
  • Minimaal een jaar soortgelijke werkervaring in de functie van klantcontact/callcenter medewerker;
  • Je hebt een klantgerichte en flexibele instelling;
  • Je bent deskundig en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je werkt accuraat en bent stressbestendig;
  • Je kan snel schakelen (vooral op de computer en aan de telefoon!) en kan zeer goed multitasken.

  De opdrachtgever kent openingstijden van 08:30 t/m 17:00, elke werkdag. Er wordt vanuit gegaan dat je gedurende deze hele tijden iedere week beschikbaar bent. Binnen deze uren zul je worden ingepland. Dit doen ze op basis van de verwachtte werkdruk en de te halen bereikbaarheid. Soms zul je dus meer of minder uren ingeroosterd worden. Je zult echter nooit minder dan 20 uur ingeroosterd worden. Gemiddeld werk je 4 tot 5 dagen en zal je zo rond de 30 uur ingepland worden. Vakanties moeten worden doorgegeven tijdens het eerste gesprek en je kan tijdens de kerstvakantie krijg vrij krijgen. 

  Een Harvertest en Nederlandse taaltest zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. In de Harvertest worden verschillende soorten voorbeelden (van gesprekken met klanten) aangegeven die je zou kunnen tegen komen bij de werkzaamheden. Je luistervaardigheid, je typevaardigheid en je spelling wordt getest en er wordt gekeken wat jouw eerste reactie is op situaties die voorkomen in een callcenter (denk aan probleemanalyse, communicatie, onderbreken etc). Hierna volgt nog een Leervaardigheid onderdeel wat te vergelijken is met een IQ test en een persoonlijkheidstest. De Nederlandse taaltest is erg belangrijk voor de communicatie die je hebt via de mail en chat. De uitslagen zijn bepalend of je op gesprek mag komen.  

  Solliciteren

  Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


  Bekijk vacature of solliciteer