ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

HBO IT Startersfunctie (Trainingsvacature)

Over de vacature

Ben jij net afgestudeerd of bijna klaar met studeren? Wil jij in uitdagende omgevingen werken en jezelf door middel van verschillende opdrachten ontwikkelen tot IT professional? Ben jij nieuwsgierig naar het reilen en zeilen binnen organisaties die bij de top 100 van Nederland behoren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Let op, deze vacature is alleen voor studenten van Windesheim Almere. De sluitingsdatum is 3 mei 2016.

Functieomschrijving

Brunel IT is gespecialiseerd in het detacheren van kwalitatief hoogopgeleide IT Specialisten bij (inter-)nationale klanten op interessante en uitdagende IT projecten. Voor onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar IT talenten. Brunel IT bemiddelt professionals in de kantoorautomatisering en levert diensten van detachering tot aan projectrealisatie. Wil jij in uitdagende omgevingen werken en jezelf door middel van interessante opdrachten en de mogelijkheid om certificeringen te behalen ontwikkelen tot IT Professional, dan nodigen wij je graag uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek om de mogelijkheden bij Brunel en verschillende opdrachtgevers met je te bespreken.

Functie-eisen

  • Afgeronde HBO-opleiding richting IT
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift
  • Communicatief vaardig
  • Oplossings- en doelgericht
  • Flexibel
  • Representatief
  • Leergierig en ambitieus

Wij bieden

Brunel biedt diverse opleidingsmogelijkheden voor certificaten. Daarnaast biedt Brunel een persoonlijk ontwikkelingsplan om jouw carrièremogelijkheden in beeld te brengen. Naast een goed en concurrent salaris afhankelijk van opleiding en ervaring, bieden wij een compleet pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Zoals 26 vakantiedagen, goede pensioenregeling, opleidingsmogelijkheden, certificeringen, 8% vakantietoeslag en diverse leuke extra's waar we je graag meer over vertellen tijdens een kennismakingsgesprek.

Over de organisatie

Als IT Professional gedetacheerd worden door Brunel IT betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel IT staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Gedurende je loopbaan word je intensief door een Accountmanager van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast marktconform maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.
Heb jij vragen over deze functie of de sollicitatieprocedure in het algemeen,
neem dan contact op met Nikki Lathouwers via telefoonnummer +31 30 272 7411


Solliciteer NU

Upload je CV (doc, pdf)