ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Hbo starters als Partner Specialist in Utrecht

Over de vacature

  Vacature omschrijving

  Bedrijf: YoungCapital.
  Iedereen kent bol.com, maar jij kent ook de verkopers. En BOLangrijker nog: als parttime partner specialist bij bol.com in Utrecht help je hen.

  Wat ga je doen?

  Als parttime partner specialist bij bol.com ondersteun je vanuit Utrecht de ondernemers die verkoper zijn bij deze webwinkel. De ondernemers hebben hun eigen ‘winkeltje’ op bol.com en verkopen daar een heel scala aan producten. Jij bent de rode draad tussen verkoper, koper en webshop, en zorgt dat die draad zo stabiel mogelijk blijft.

  Hoe, dan?

  Helpen, helpen en nog eens helpen (en af en toe een potje tafeltennissen). De verkopers kunnen bij jou terecht met al hun vragen, via de mail, telefoon of chat. Waar is dat retourpakket gebleven? Waarom werkt het uploaden van nieuwe producten niet? Maar je geeft niet alleen antwoord op hun vragen, je bent ook een orakel op ondernemersgebied. Hoe kunnen ze hun ‘winkel’ meer in de spotlight krijgen? Hoe bouw je die band met klanten op, en zorg je dat ze jouw winkel weer binnenwandelen met hun muis? Jij weet het.

  Again: hoe, dan?

  We verwachten inderdaad niet dat je dat meteen weet. Daarom krijg je eerst vanaf 30 januari een betaalde fulltime training on the job, van zes weken. In die training wordt alles stap voor stap uitgelegd, zodat jij na zes weken precies weet hoe the real deal werkt. Snap je het dan toch nog niet helemaal? Vraag om hulp, en je krijgt het.

  Je werkt na je training minimaal 32 uur per week. Je kunt sowieso één keer in de twee weken een avonddienst tot 20.00 uur op dinsdag of donderdag. Eén keer in de zes weken kun je op zaterdag aan de slag van 10.00 tot 16.00 uur. Verder werk je tijdens de standaardkantoortijden. Je brutomaandsalaris is € 2.000,- (dit is op basis van 40 uur). Ga je binnen drie maanden als de brandweer? Dan stijgt je brutomaandsalaris naar € 2.050,-. Je draait bovendien volledig mee in het beoordelingssysteem van bol.com, en groeit bij een goede beoordeling door in salaris. Go have a bol!

  Wat wij bieden:

  • Een baan als parttime medewerker voor verkopers bij bol.com, voor minimaal 32 uur per week;
  • Een brutomaandsalaris van € 2.000,-. Ga je lekker? Dan ga je na drie maanden naar een brutomaandsalaris van € 2.050,-.
  • Een betaalde fulltime training van zes weken, on the job en soms klassikaal;
  • Een parttime baan in een uitdagende omgeving: kansen te over om jezelf te ontwikkelen.
  • Samenwerken met ondernemers én je gemotiveerde, gezellige collega’s;
  • Massagestoelen (!) op de werkvloer, tafeltennis-games en vette vrijmibo’s.

  Wat wij vragen:

  • Minimaal hbo-werk- en -denkniveau;
  • Je hebt minimaal een jaar werkervaring in een dienstverlenende functie. Bijbaan of stage in zo’n zelfde werkgebied? Ook prima.
  • Je kunt minimaal 32 uur per week aan de slag.
  • Je kunt één keer in de twee weken op een dinsdag of donderdag tot 20.00 uur aan de slag, en één keer in de zes weken op zaterdag.

  Solliciteren


  Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Bekijk vacature of solliciteer