ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Helpdeskmedewerker ICT

Over de vacature

Functieomschrijving

Helpdeskmedewerker ICT

Ga aan de slag als Helpdeskmedewerker ICT bij verschillende toonaangevende opdrachtgevers van PEAK-IT!

Als Helpdeskmedewerker ICT krijg je bij PEAK-IT de mogelijkheid om onder een vast contract bij onze opdrachtgevers aan de slag te gaan. Hierdoor heb jij de kans om binnen verschillende organisaties en IT omgevingen te werken en je zo optimaal verder te ontwikkelen en te verdiepen binnen de ICT.

Wat ga je doen als Helpdeskmedewerker ICT?

In jouw functie als Helpdeskmedewerker ICT ondersteun je de gebruikers op de werkplekken en los je IT-gerelateerde problemen op. Dit doe je door middel van remote tools, e-mail, on-site of telefonisch support te leveren. Je behandelt en beantwoord een heel divers scala aan vragen: van problemen met het versturen van e-mails, verloren documenten, tot problemen met het draaien van back-ups.

Taken:
 • Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de gebruikers omtrent IT-gerelateerde vragen en problemen
 • Jij signaleert en analyseert problemen in de IT processen
 • Als Helpdeskmedewerker ICT ben je bekend met incidenten en ga je aan de slag met het verhelpen van storingen remote en/of on-site
 • Jij signaleert de IT problemen en escaleert deze naar de 2e lijns supportmedewerkers
 • Je vraagt goed door om er achter te komen wat het exacte probleem is van de gebruiker

Functie-eisen

Wie ben jij?

Jij vindt het belangrijk om klantgericht te werk te gaan. Je bent flexibel, pro-actief, je hebt passie voor de ICT en gaat toegewijd te werk. Je kunt goed schakelen tussen de diverse werkzaamheden en je weet duidelijke prioriteiten te stellen. Je bent in het bezit van een Microsoft en HDI certificering en wilt graag een stap verder maken in jouw carriere!

Jij zoekt

Jij bent op zoek naar een werkgever die jou kansen biedt om te groeien en ontwikkelen als ICT professional. Je wilt graag het maximale uit jezelf halen en weet zeker dat je verder wilt in het IT vak. Je zoekt een spannende werkomgeving waarin je de ruimte krijgt om het maximale uit jouw carriere te halen met behulp van persoonlijke coaching, leuke mensen en nieuwe technologieen. Je bent bij PEAK-IT aan het juiste adres! Your career is our priority.

Arbeidsvoorwaarden

Wat krijg je van PEAK-IT als Helpdeskmedewerker ICT?

 • Goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Afwisselende functie met veel verschillende opdrachtgevers en projecten
 • Ruime gelegenheid om met de allernieuwste technologie te kunnen werken
 • Uitstekende opleidingsmogelijkheden en de mogelijkheid om je certificeringen te behalen
 • Doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld Systeembeheerder!

Benieuwd naar de ervaringen van andere ICT professionals? Lees de verhalen van je collega's door onderstaande link te kopieren in je browser:

https://werkenbijpeak-it.nl/jouw-carriere/ervaringen-van-peak-it-medewerkers/

Bedrijfsprofiel

PEAK-IT is uw business partner op het gebied van ICT beheer, support en advies. Wij denken met u en uw organisatie mee en kijken naar de korte én lange termijn. Van detachering tot outsourcing, en van migratieprojecten tot advies over ICT-brede vraagstukken, PEAK-IT ondersteunt u graag!

Onze visie: ICT is een hefboom en ‘driver’ voor de business. Ons doel is dan ook om, door middel van een optimale inzet van ICT, de end-user productivity te verhogen en zakelijke meerwaarde te creëren.

 • Detachering – dit noemen wij deta+, omdat onze professionals flexibel zijn, meedenken en meer doen dan ‘u vraagt, wij draaien’.
 • Co-sourcing – wij zorgen voor de juiste bezetting, zodat continuïteit en kwaliteit van uw ICT Servicedesk gewaarborgd blijven. Hierdoor kunt u flexibel inspelen op vakantie, ziekte, extra projecten of grote verstoringen.
 • Outsourcing – hetgeen u wilt uitbesteden, nemen wij graag van u over. Dit stelt u in staat om kosten te besparen, budgetneutraal te innoveren en om u weer te richten op uw kernactiviteiten.
 • Projecten – ondersteuning nodig op het gebied van migratie, vernieuwing van ICT infrastructuur of procesverbetering op uw Servicedesk? Wij helpen u duurzaam te innoveren.
 • Advies – vragen over Cloud, BYOD of behoefte aan een second opinion over uw ICT-omgeving? Onze expertise delen we graag met u.

PEAK-IT: Your business is our priority.

Kijk voor meer informatie op www.peak-it.nl of neem direct contact met ons op. U kunt ons ook volgen op linkedin.com/company/peak-it.