ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

ICT Consultants | Junior

Over de vacature

Functieomschrijving

Voor de MasterClass zoeken wij HBO/WO afstudeerkandidaten of alumni (alle opleidingsrichtingen) met interesse in de brede carrièremogelijkheden van de IT-sector. 

De eerste maand van je opleiding is een algemene introductie in de IT. Hier komen onderwerpen als Informatievoorziening, Kwaliteit, Projectmanagement, Systeemontwikkeling, Analyse en Ontwerp, Programmeren, Databases en Testen aan bod.

De tweede maand van je opleiding is de zogenaamde specialisatiemaand. In deze maand ga je dieper in op de materie van een specifieke specialisatie. Mogelijke specialisaties zijn o.a. Applicatiebeheer, Functioneel Beheer, Business analyse, Informatie analyse, Programmeren, Databases, Projectmanagement, Streamserve of Testen. Verder werk je aan persoonlijke vaardigheden en specifieke specialisaties op verzoek van de klant. Welke specialisatie jij uiteindelijk gaat volgen hangt af van jouw vaardigheden en de vraag uit de markt. Na afloop van de masterclass en eenmaal ingezet word je uiteraard nog steeds begeleid en gecoacht door de field managers.

Functie-eisen

  • (bijna) Afgestudeerd niveau HBO/WO (studierichting irrelevant)
  • 1 - 2 jaar werkervaring
  • Affiniteit met ICT
  • Verhuisbereidheid is een pre
  • Reisbereidheid (1,5 uur enkele reis)
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal (vloeiend spreken en schrijven)

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een full service leverancier van kwalitatief hoogwaardige IT-dienstverlening.

Aanbod

Word je geselecteerd voor de MasterClass dan kun je vrijwel direct (met prima salaris) van start met de twee maanden durende opleiding, waarin je kennismaakt met onze opdrachtgever, les krijgt van docenten uit de praktijk, gecoacht wordt door onze recruiters en je je specialiseert in een vakgebied dat jou goed ligt.