ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

ICT Helpdeskmedewerker

Over de vacature

Functieomschrijving

Ben je een servicegerichte, klantvriendelijke helpdeskmedewerker en heb je al wat ervaring in het ICT-werkveld? Ben je stressbestendig en heb je een flexibele instelling?  Kom dan werken als ICT helpdeskmedewerker binnen HSK.

 

Functieomschrijving

We zoeken een servicegerichte en klantvriendelijke helpdeskmedewerker. Het is belangrijk dat je ICT gerelateerde vragen goed uit weet te vragen om ervoor te zorgen dat de juiste acties worden uitgezet. Daarnaast ben je stressbestendig en flexibel zodat je ook bij drukte gefocust blijft. Schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden zijn belangrijk om bij samenwerking tijdig de juiste mensen te bereiken. Verder zie je uitdaging in het vergaren van nieuwe kennis en het leveren van een bijdrage aan de implementatie van nieuwe werkwijzen/processen.

Functie-eisen

Om aan ons profiel te kunnen voldoen beschik je over een ICT gerelateerde Mbo-opleiding (niveau 3) en heb je maximaal 2 jaar relevante werkervaring. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling. Je hebt kennis van en ervaring met Windows Server, Office, Outlook en Active Directory. Daarnaast is het hebben van een goed analytisch vermogen een pré. Tevens ben je bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Arnhem.

 

Daarnaast heb je in deze functie onder andere de volgende taken en verantwoordelijkheden:

 

  • Eerste aanspreekpunt voor medewerkers en cliënten met ICT gerelateerde vragen. Hierin sta je op een klantvriendelijke en servicegerichte manier de medewerker of cliënt te woord.

  • Analyseren van de binnenkomende incidenten en aanvragen.

  • Toetsen of je een incident of aanvraag zelfstandig kunt verhelpen of dat een doorverwijzing noodzakelijk is naar de collega’s van de 2e lijn.

  • Bewaken van de voortgang van de binnenkomende incidenten en aanvragen en de opvolging hiervan.

  • Verantwoordelijk voor administratie, uitgifte, inname en ondersteuning van vaste en mobiele telefonie binnen HSK.

  • Beheren van en ondersteuning bieden op mobiele apparatuur waaronder laptops, tablets en smartphones.

  • Onderhouden van contact met leveranciers mbt openstaande incidenten.

  • Actieve terugkoppeling aan melders van incidenten.

  • Uitvoeren van werkplekbeheer binnen de organisatie.

  • Participatie bij het opstellen van gebruikersinstructies en het bijhouden van het kennissysteem.

 

Wat kunnen we bieden?

We bieden je een dynamische werkomgeving binnen een klein team. Je ontvangt een marktconform salaris. Daarnaast kennen wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder reiskostenvergoeding, een fietsplan, een goede pensioenregeling en opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Ons aanbod is in eerste instantie een tijdelijk contract van een jaar voor 36 uur per week.

 

Solliciteer direct

Bedrijfsprofiel

HSK is een toonaangevende, landelijke organisatie voor psychische zorg en gespecialiseerd in o.a. werknemerszorg. Wij onderzoeken en behandelen mensen met psychische problemen en bieden o.a. werkgevers en werknemers bovendien diensten op het gebied van preventie, interventie en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast heeft HSK een uitgebreid behandelaanbod voor huisartsen en expertisecentra voor de behandeling van specifieke psychische aandoeningen. Centraal in onze dienstverlening staan kwaliteit, snelheid en transparantie.

 

HSK is een zorginstelling met ruim 400 medewerkers verspreid over locaties in het gehele land. Onze dienstverlening is georganiseerd in een achttal regio’s die worden bestuurd vanuit duaal management, bestaande uit een regiomanager en een bedrijfseconomisch manager. Het plannings- en de administratieproces vindt plaats vanuit de vier servicedesks.  Het hoofdkantoor is gevestigd in Arnhem.

 

Werken bij HSK betekent werken met en voor mensen. Onze inzet is het bieden van topzorg met enthousiaste en gedreven medewerkers die plezier hebben in hun werk. Opleiding en ontwikkeling van medewerkers staan bij HSK dan ook hoog in het vaandel.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.