ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

ICT Helpdeskmedewerker bij DMG

Over de vacature

Functieomschrijving

Als ICT Helpdesk medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor je collega’s die vragen hebben over (mobiele) telefonie, hardware of software bij DMG. Je ondersteunt hen bij het gebruik en het instellen en installeren hiervan. Je speelt een sleutelrol in het klantvriendelijk afhandelen van meldingen en incidenten.

Gevraagd wordt

Medewerkers bij DMG kunnen voor het benaderen van de Helpdesk gebruik maken van de telefoon en kunnen meldingen maken via een Helpdesk portal. Je analyseert en registreert de meldingen en stelt vervolgens de prioriteit. Als je zelf de melding niet kunt oplossen, dan geef je hem door, bewaakt de voortgang en zorgt dat er terugkoppeling plaats vindt.
Naast het helpen van de collega’s denk jij actief mee in de verbetering van de ICT gebruiksmogelijkheden.

Geboden wordt

De ICT Helpdeskmedewerker is een functie binnen het team Systeembeheer en Helpdesk van de afdeling ICT.

Bedrijfsprofiel

Ben jij bekend met De Mandemakers Groep (DMG)? Als je ooit een keuken, nieuwe meubelen of badkamer hebt gekocht
ben je waarschijnlijk in een van onze winkels geweest. Werken bij DMG betekent deel uitmaken van een groot ambitieus familiebedrijf.
We blijven continue in beweging waardoor er volop kansen en uitdagingen voor jou als medewerker liggen.
Wil jij meegroeien? Dan ben je bij DMG op de juiste plek.

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? DMG ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van ICT Helpdeskmedewerker bij DMG.