ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

ICT Stage

Over de vacature

Functieomschrijving

Regelmatig voeren binnen ons bedrijf studenten een ICT stage opdracht uit. Hiervoor zoeken wij informatica studenten op HBO niveau.

Wij bieden leuke uitdagingen voor de afstudeerders. Mogelijke opdrachten of onderwerpen hierbij zijn: Bouwen en implementeren van een klantvolgsysteem, hardware database, ontwerp en installatie van netwerken, tuning van netwerken, webontwikkeling, hostingprojecten, VoIP oplossingen en automatiseringsvraagstukken met administratieve systemen.

De werkzaamheden van stagiaires worden hoofdzakelijk bij ons op kantoor uitgevoerd. Wij zoeken een  pragmatische, communicatief vaardige student met brede ICT technische interesse. Heb je naast je studie al beheer werkzaamheden gedaan? Ben je goed bekend met netwerken, portaloplossingen en Microsoft omgevingen? Dan nodigen wij je graag uit voor een gesprek over de mogelijkheden!

Functie-eisen

HBO

Bedrijfsprofiel

Use IT is opgericht in 1998 en treedt op als ICT en Telefonie consultant voor het MKB. Naast een adviserende rol nemen we ook de werkzaamheden rondom de implementatie op ons: van ondersteuning aan lokale beheerders bij calamiteiten tot kennisoverdracht of hulp bij onderbezetting. Dit doen we met een enthousiast team van gemotiveerde en professionele specialisten (10 tot 15 medewerkers). 

We zijn een solide bedrijf met een groot aanbod van producten en diensten met de focus op hoogwaardige dienstverlening!

Bedrijfscultuur
Zakelijk, informeel, ondernemend, flexibel en gedreven.
Veel ruimte voor eigen initiatieven.Vergelijkbare vacatures