ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

ICT Stage

Over de vacature

Functieomschrijving

Wij bieden:

Een uitdagende stage en afstudeeropdrachten beschikbaar binnen een unieke omgeving. Hieronder een aantal voorbeelden van afstudeer- en meeloopstages. Uiteraard kijken we jouw kwaliteiten en ambities en kunnen we in overleg een aangepaste opdracht opstellen.

Voorbeelden afstudeerstages: • Met welke tool kan een smartphone worden gedetecteerd, zodat klanten via hun smartphone berichten kunnen ontvangen indien zij zich in de buurt van onze winkels bevinden. • AX: Welke services zijn beschikbaar binnen AX, die vanuit andere omgevingen aangeroepen kunnen worden, ten behoeve van de voorbereiding op een geautomatiseerd magazijn.

Voorbeelden stages: • Realiseren BI-informatie voor commercieel management, via MS-SQL-server op basis van data uit Axapta. • Wat is het optimale proces mbt de afhandeling van servicerequests van klanten met een defecte aankoop? Wat is het huidige proces, en hoe kan de verbetering worden gerealiseerd middels toepassen van web- of mobiele technologie? • Wat zijn de ICT-architectuur-componenten van een Capi-shop? • Opstellen, ontwikkelen en uitrollen van een ontwerp in AX-2012, om schaplabels te printen, bij een gewijzigde prijs van een product in een shop.

Functie-eisen

Capi vraagt

  • Je volgt op dit moment een ICT gerelateerde opleiding op minimaal HBO niveau;
  • Conceptuele kennis van Windows-systemen;
  • Je kunt op een goede manier omgaan met gebruikers en je bent servicegericht;
  • Je hebt een proactieve houding en kunt bijzaak van noodzaak onderscheiden;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Bedrijfsprofiel

Capi handelt internationaal op luchthavens waar er bijzondere regelgeving of bijzondere omstandigheden zijn. De bedrijfsprocessen zijn daardoor vaak complex en niet zo maar te ondersteunen met standaard systemen. Mede hierdoor gelooft Capi niet in het outsourcen van ICT activiteiten. Met een hecht team van eigen mensen, die weten hoe de business werkt, kan er het best ingespeeld worden op vragen vanuit de business. Zo heb je als ICT’er bij Capi heel snel en direct invloed op de bedrijfsprocessen en ben je eerder een spin in het web dan een klein radertje in het grote geheel. De interne opleiding van nieuwe ICT medewerkers is dan ook niet alleen gericht op de techniek, maar ook op de bedrijfskundige kant van ICT. Capi blijft als bedrijf sterk groeien en de ICT ondersteuning zal hier een bepalende factor in zijn. We zoeken daarom niet alleen naar nieuw personeel om die groei aan te kunnen, maar we zijn ook elke dag bezig om de ICT verder te professionaliseren. Hierbij wordt er gekeken naar de toepasbaarheid van de nieuwste ICT technologieën die in de markt verkrijgbaar zijn maar ook naar de manier waarop we ICT het best kunnen organiseren.

Onze organisatie Capi-Lux is een onderdeel van de B&S groep en marktleider op het gebied van Airport Retail. Middels ons toonaangevende winkelconcept bieden wij onze internationale klanten een uiteenlopend assortiment van consumenten elektronica aan. Capi-Lux heeft een uitstekende reputatie. Wij staan bekend om onze kwaliteit, service, flexibiliteit en klantgerichtheid. Dit hebben wij te danken aan onze 300 medewerkers. Capi-Lux groeit sterk. Met een uitbreiding van ongeveer 10 winkels per jaar op internationale airports geven wij kleur aan travel retail.Vergelijkbare vacatures