ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

ICT Stage

Over de vacature

Functieomschrijving

Regelmatig voeren binnen ons bedrijf studenten een ICT stage opdracht uit. Hiervoor zoeken wij informatica studenten op HBO niveau.

Wij bieden leuke uitdagingen voor de afstudeerders. Mogelijke opdrachten of onderwerpen hierbij zijn: Bouwen en implementeren van een klantvolgsysteem, hardware database, ontwerp en installatie van netwerken, tuning van netwerken, webontwikkeling, hostingprojecten, VoIP oplossingen en automatiseringsvraagstukken metĀ administratieve systemen.

De werkzaamheden van stagiaires worden hoofdzakelijk bij ons op kantoor uitgevoerd. Wij zoeken eenĀ  pragmatische, communicatief vaardige student met brede ICT technische interesse. Heb je naast je studie al beheer werkzaamheden gedaan? Ben je goed bekend met netwerken, portaloplossingen en Microsoft omgevingen? Dan nodigen wij je graag uit voor een gesprek over de mogelijkheden!

Functie-eisen

HBO

Bedrijfsprofiel

UseIT is een ICT-dienstverlener gespecialiseerd in de advisering, implementatie en beheer van IT-infrastructuren.
UseIT wil geen snel groeiende grote fabriek zijn met grotendeels focus op omzet, maar een overzichtelijk solide bedrijf met alleen de nodige expertise. Wij willen plezierig en professioneel bezig zijn met onze klanten; meedenken, ondersteunen en/of ontzorgen.


UseIT is in 1998 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een solide leverancier van IT-oplossingen met gemotiveerde en enthousiaste, goed-opgeleide IT-specialisten. UseIT is financieel kerngezond en verleent een ijzersterk aanbod van producten en diensten op het gebied van IT en telefonie. Onze focus is helder: hoogwaardige ICT dienstverlening!
In 2008 is onze dienstverlening uitgebreid met de telecomactiviteiten van Twentel Telecommunicatie.

Ons pand bevindt zich centraal in Amsterdam Sloterdijk, zowel makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer als ook met de auto (gratis parkeren).
Kijk voor meer inspiratie en informatie op www.useit.nl!

Bedrijfscultuur
Zakelijk, informeel, ondernemend, flexibel en gedreven.
Veel ruimte voor eigen initiatieven.Vergelijkbare vacatures