ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

ICT Young Professional Academy

Over de vacature

Functieomschrijving

Je bent een Young Professional. Oftewel, je bent bijna klaar met je opleiding of net klaar en je wilt de sprong naar het werkend leven maken. Je hebt een opleiding op het gebied van ICT, je hebt interesse in ICT, de ontwikkelingen die in snel tempo gebeuren en je wilt je doorontwikkelen. Dat kan, bij ilionx. Als Young Professional krijg je in de ilionx Academy in de eerste maand een introductie over het bedrijf ilionx en je krijgt een korte opleiding. Zo ontwikkel je je in een korte tijd tot een gerespecteerde ICT-consultant in je eigen vakgebied. Na deze eerste maand ga je deels werken in projecten en deels volg je opleidingen verspreid over het eerste jaar. In totaal gaat het om ongeveer 40 opleidingsdagen. De opleidingen zijn enerzijds gericht op persoonlijke ontwikkeling en anderzijds op je vakinhoudelijke kennis. Je werkt samen met ervaren collega's, uiteraard in klantprojecten, zodat je je opgedane kennis direct kunt toepassen in de praktijk. Ook is het mogelijk om naast het Young Professional-programma nog specifieke opleidingen of trainingen te volgen, indien dit voor de projecten, waar je aan werkt, gewenst is. Ieder kwartaal wordt je ontwikkeling besproken met je manager en wordt gekeken of je je leerdoelen hebt gerealiseerd. Daar waar nodig wordt je opleidingsplan bijgesteld naar je persoonlijke ontwikkeling en interesse.

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding op het gebied van IT of een andere bètarichting
  • Je staat aan het begin van je carrière en wilt hier graag in investeren
  • Je zoekt een werkgever die ook graag in jou wil investeren
  • Je wil werken in een moderne en dynamische omgeving waar je volop aan Social, Mobile, Analytics, Cloud en Security diensten en oplossingen kunt werken

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever heeft als doel een organisatie succesvoller te maken met behulp van kennis, ervaring, diensten en oplossingen op het gebied van ICT. Vaak komt men met verrassende oplossingen om klanten een optimale uitkomst te kunnen bieden.

Aanbod

Als Young Professional krijg je een vaste aanstelling met uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Afhankelijk van je eigen voorkeur is dat 36 - 40 uur per week. Geen gedoe dus met tijdelijke contracten. Wij geloven in jou en jij gelooft in ilionx, want jij krijgt volop de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in een ondernemende, innovatieve en mensgerichte organisatie. Ook als je verder in de toekomst kijkt, zijn er binnen ilionx veel mogelijkheden om door te groeien. Geïnteresseerd in wat onze Academy voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.