ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Java Architect

Over de vacature

Functieomschrijving

Je vertaalt functionele specificaties naar hoogwaardige software architectuur met gebruikmaking van de nieuwste frameworks, componenten en methodieken. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de software die in het team wordt ontwikkeld en past test- en reviewing technieken toe. Daarnaast ben je als presales consultant de rechterhand van sales en ben je ondernemend op het gebied van Java binnen en buiten ilionx. Je organiseert en neemt deel aan seminars, klant- en kennissessies en draagt de ilionx dienstverlening actief uit.

Gevraagd wordt

  • afgeronde HBO opleiding of hoger
  • minimaal 5 jaar professionele ervaring met Java ontwerp- en ontwikkeling
  • aantoonbare ervaring met ontwerp en architectuur
  • ervaring met met front-end design en ontwerp technieken
  • ervaring met Agile Development (RUP, Scrum) en Test Driven Development
  • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • certificering is een pré
  • je hebt visie en bent in staat een team te begeleiden
  • goede presentatie- en communicatieve vaardigheden
  • leergierig en ondernemend

Geboden wordt

Onze kennis van zaken en het enthousiasme heeft geresulteerd in een sterke groei van ons klantenbestand. Dit succes biedt collega’s de mogelijkheid te werken aan diverse, veelzijdige projecten. Door samenwerking met collega’s met dezelfde expertise en met collega’s met andere ervaring wordt het kennisniveau vergroot en ontstaan nieuwe inzichten.

Het is ons doel om klanten van dienst te zijn met hoogwaardige kennis en oplossingen. Dit betekent dat wij bereid zijn te investeren in onze collega’s. Als toekomstige collega mag je rekenen op een vaste aanstelling, een marktconform salaris en prestatie afhankelijke bonus, een leaseauto en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bedrijfsprofiel

ilionx is een organisatie rondom mensen, diensten en markten die zich doorlopend ontwikkelt. ilionx heeft als visie dat zij organisaties en mensen succesvoller wil maken met behulp van ICT-toepassingen. ilionx heeft vestigingen in Utrecht , Almere en Groningen en probeert vanuit deze regionale kantoren de klanten te bedienen. ilionx streeft ernaar de reistijden voor haar consultants te beperken en werk te bieden in de eigen regio. ilionx heeft de overtuiging dat voortdurende vernieuwing van kennis en diensten en focus op de integrale kwaliteit daarvan de basis vormen voor haar continuïteit, haar concurrentiepositie en haar lange termijn relaties met klanten, medewerkers en partners. Een belangrijke kernwaarde bij ilionx is het ondernemerschap. De onderneming is onderverdeeld in kennis georiënteerde business units die ieder een eigen resultaatverantwoordelijkheid hebben. Door het volledige aandeelhouderschap bij het management te leggen wordt de betrokkenheid tot het uiterste vergroot. Klantgerichtheid, vakmanschap, passie voor het werk en collegialiteit vormen daarbij de basis voor het succes.

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geinteresseerd in bovenstaand profiel? Ilionx ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Java Architect.