ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Java Architect - Regio Noord Nederland

Over de vacature

Functieomschrijving

Java Architect - Regio Noord Nederland


“Wil jij werken in een dynamische omgeving, met veel nieuwe uitdagingen?”

Wat ga je doen?

Als Java Architect  ga je applicaties bouwen met gebruik van frameworks zoals Maven, Spring, Hibernate en AngularJS. Jij draagt zelf bij aan het creëren van jouw ideale werkomgeving, waarin je samen met collega’s werkt aan het optimaliseren van onze taken. We doen dit met de nieuwste technologieën en werkwijzen zoals DevOps, Cloud en User Experience.

Naast ons werk bij de klant zijn wij met de JAVA community van CGI onderling veel bezig met uitdagende projecten om de geest scherp te houden en de sfeer leuk. Wij vinden het leuk om vanuit de inhoud met onze gezamenlijke passie bezig te zijn. Zo organiseren we kennissessies, online games waarbij je echt even je verstand moet gebruiken en dagen we onze collega’s steeds uit om met nieuwe ideeën te komen waardoor wij creatief blijven. Kortom een gezonde en niet opdringerige competitieve sfeer om scherp te blijven.

De Java Community is een van de meest bloeiende onderdelen binnen CGI. Het is bovendien de grootste JAVA Community van Nederland en toch is er veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. In de vorm van Talent Ontwikkelingsprogramma’s en continue opleidingen en certificeringen. Wij noemen onze medewerkers ‘members’ omdat zij daadwerkelijk (gedeeltelijk) eigenaar worden van CGI. Jouw inbreng is immers belangrijk voor het succes van CGI.

Als IT-dienstverlener van wereldformaat werken wij voor bijna alle Top 100-merken. Zo kunnen we je de meest uitdagende inhoudelijke projecten bieden. Je staat vooraan bij innovaties die directe impact hebben op het maatschappelijk leven, en die bedrijven, overheid en burgers helpen het beste te halen uit de toenemende complexiteit. En dankzij onze ondernemende en open cultuur heb je de kans vroeg in je carrière daadwerkelijk het verschil te maken. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en rekenen erop dat je zelf het voortouw neemt.

Technologische en marktontwikkelingen volgen wij op de voet, of trachten wij voor te zijn. Zo wordt de continuïteit van onze dienstverlening veiliggesteld en zorgen we tegelijkertijd voor binding van onze members.

Jouw profiel

  • Afgeronde HBO/ WO opleiding met een sterke ICT component
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Minimaal 8 jaar relevante werkervaring, waarvan 5 jaar JAVA ervaring
  • Ervaring met Spring, Hibernate/JPA
  • Fontend/Framework: Angular, Knockout/Sammyof JSF en JUnit
  • Ervaring met webservices, SQL, JBoss, Maven, Jenkins, Sonar is een pré
  • Bij voorkeur kennis van Scrum en werken in een DevOps omgeving.