ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Java Developer Amsterdam SQL

Over de vacature

Functieomschrijving

Je hebt minimaal een HBO - diploma, bij voorkeur in de richting (Technische) Informatica, of een vergelijkbare richting. Je hebt kennis van en ervaring met Linux, HTML, CSS, Eclipse, JSP, ESB, SQL, YML, J2EE, Java en webservices. Je hebt kennis van Business Process Management. Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt. Wat leer je verder in deze functie? Je gaat werken op Scrum basis; ervaring hiermee is een pre. Je woont in de omgeving van Amsterdam, Voldendam, Zaandam en Purmerend.

Functie-eisen

Teamplayer Stressbestendig Communicatief vaardig Dynamisch Flexibel

Dit wil je

Het gaat ons om een vaste dienstbetrekking, wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden. Er is een goede pensioenregeling. De salarismogelijkheden hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering Vacature samengevat: Integratie, Systemen, Systems Andere functienamen voor deze vacature: Integratie Ontwikkelaar, Integration Developer Aangrenzende sectoren voor deze vacature: ICT, IT Relevante opleidingen voor deze vacature: HBO, Hoger opgeleid, ICT, IT, Informatica, Programmeren, Technische Informatica Verder van belang bij deze vacature: IBM BPM Advanced, Integration Designer, WebSphere Enterprise Service Bus (ESB), WebSphere DataPower, Java, J2EE, UML, en SQL. Linux, HTML, CSS, Eclipse, JSP, ESB en webservices , Informatie Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button. Stuur je CV in Word-format (geen PDF!). Geef ook even met een paar zinnen aan, waarom je geïnteresseerd bent. Je hoort snel meer van ons.

Solliciteer nu

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV in Word-format (geen PDF!).Geef ook even met een paar zinnen aan, waarom je geïnteresseerd bent. Je hoort snel meer van ons!

Bedrijfsprofiel

Voor de vacature als Java Developer Amsterdam SQL ben je verantwoordelijk voor het correct en tijdig ontwikkelen van bedrijfsprocessen in een Business Process Management Systeem. Je hebt een breed werkgebied, zo spelen: Je gaat bedrijfsprocessen verbeteren d.m.v. het automatiseren van deze processen. Je gebruikt analyses, optimalisaties en opgestelde requirements. Je werkt in een projectteam. Je bent medeverantwoordelijk voor de productontwikkeling van de applicatie en er wordt van je verwacht dat je continu meewerkt aan het verbeteren van onze innovatieve oplossingen. Je gaat werken met het product IBM BPM Advanced. Belangrijke elementen bij deze functie zijn: Implementeren. Ontwikkelen. Verbeteren. Ben jij op zoek naar een baan, waar de woorden SQL en Java, J2EE belangrijk zijn? Dan moet je zeker solliciteren. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen. Wij hebben WR ingeschakeld voor de advertentie en de afhandeling. Wij zijn een middelgrote, ambitieuze onderneming, gespecialiseerd in de verlening van diensten op het gebied van business process management. Toe aan een nieuwe, interessante uitdaging? Bij ons kom je terecht in een inspirerende werkomgeving. Daarnaast worden er bij ons korte lijnen gehanteerd en heerst er een ontspannen, motiverende sfeer. Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Java Developer, die past in deze rol.Voor de vacature als Java Developer Amsterdam SQL ben je verantwoordelijk voor het correct en tijdig ontwikkelen van bedrijfsprocessen in een Business Process Management Systeem. Je hebt een breed werkgebied, zo spelen: Je gaat bedrijfsprocessen verbeteren d.m.v. het automatiseren van deze processen. Je gebruikt analyses, optimalisaties en opgestelde requirements. Je werkt in een projectteam. Je bent medeverantwoordelijk voor de productontwikkeling van de applicatie en er wordt van je verwacht dat je continu meewerkt aan het verbeteren van onze innovatieve oplossingen. Je gaat werken met het product IBM BPM Advanced. Belangrijke elementen bij deze functie zijn: Implementeren. Ontwikkelen. Verbeteren. Ben jij op zoek naar een baan, waar de woorden SQL en Java, J2EE belangrijk zijn? Dan moet je zeker solliciteren. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen. Wij hebben WR ingeschakeld voor de advertentie en de afhandeling. Wij zijn een middelgrote, ambitieuze onderneming, gespecialiseerd in de verlening van diensten op het gebied van business process management. Toe aan een nieuwe, interessante uitdaging? Bij ons kom je terecht in een inspirerende werkomgeving. Daarnaast worden er bij ons korte lijnen gehanteerd en heerst er een ontspannen, motiverende sfeer. Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Java Developer, die past in deze rol.