ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Java Developer Vianen + Lease-auto INNOVATIEF TOT 4.800

Over de vacature

Functieomschrijving

Je hebt HBO- of WO - denkniveau. Je hebt een opleiding gedaan bij voorkeur in de richting Engineering, of vergelijkbaar. Je ervaring is belangrijker dan diploma's! Minimaal drie jaar werkervaring als Software Ontwikkelaar in Java.Opleiding op HBO- of WO-niveau afgerond.Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt. Wat leer je verder in deze functie? Je leert om ingewikkelde vraagstukken vanuit meerdere invalshoeken te bekijken.Je ontwikkelt jezelf op het gebied van klantgerichtheid.Je ontwikkelt een helikopterview.Je woont in de omgeving van Vianen, Utrecht, Woerden, Nieuwegein en Houten.

Functie-eisen

Je ziet de verbanden en volgt de hoofdlijn.In een mum van tijd weet jij een probleem op te lossen.Je bent servicegericht.

Dit wil je

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.Er is een goede pensioenregeling. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. De salarisrange voor de functie is globaal Euro 3.200 tot Euro 4.800 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris. Deze functie is extra aantrekkelijk door de daarbij behorende Auto van de zaakLaptopSmartphoneBetreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering Vacature samengevat:+ Lease-auto, javaAndere functienamen voor deze vacature:Java Software Engineer , Software Ontwikkelaar, Software Programmeur, Java Ontwikkelaar, Java EngineerAangrenzende sectoren voor deze vacature:ICT, IT, InformaticaRelevante opleidingen voor deze vacature:HBO, WO, HBO ICT, HBO Informatica, Informatiekunde, Software Engineering, Software Engineering en DevelopmentVerder van belang bij deze vacature:Java,

Solliciteer nu

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Bedrijfsprofiel

Voor de vacature als Java Developer Vianen + Lease-auto ga je het volgende doen: Je analyseert, definieert, beschrijft en beheert ICT oplossingen, waarbij je rekening houdt met de architectuur, structuur, configuraties en functionele specificaties. Je analyseert de oorzaak en aard van structurele problemen in het functioneren van de ICT-oplossing. Je treft hiervoor passende maatregelen.Je hebt een breed werkgebied, zo spelen:Je wisselt interne opdrachten af met opdrachten bij de klant.Je levert software op van de allerhoogste kwaliteit.Je biedt een 9+ ervaring voor de klanten.Je werkt aan innovatie oplossingen.Je doet opdrachten voor de meest vooraanstaande ondernemingen met complexe omgevingen.Belangrijke elementen bij deze functie zijn:Je analyseert, definieert, beschrijft en beheert ICT oplossingen.Je analyseert de oorzaak en aard van structurele problemen in het functioneren van ICT oplossingen.Je treft passende maatregelen voor de problemen.Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen. Wij hebben WR ingeschakeld voor de advertentie en de afhandeling.Wij werken voor grote klanten. We doen omvangrijke projecten die we bij ons op kantoor realiseren (geen detachering). Wij werken met state-of-the-art technologie en lopen daarin voorop. Wil jij de diepte in en veel leren, dan is deze baan geknipt voor jou.Wij zijn een online servicebedrijf die adviseert op het gebied van de ontwikkelingen binnen de online media. Wij kunnen deze adviezen ook direct realiseren voor onze klanten!Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Java Developer, die past in deze rol.