ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Junior Account Manager

Over de vacature

Functieomschrijving

 

Come work with us! (www.werkenbijscope.nl)

 

Wie zijn wij en wat wordt jij?

Allereerst zullen wij ons introduceren. Wij zijn SCOPE, wij zijn sinds 1987 enthousiast bezig met CRM, en nee, dat verveelt ons nog steeds niet.

Wij hebben een prachtig stukje software ontwikkeld dat wij op alle mogelijke manieren aan de man proberen te brengen.

Daarbij hebben wij jou nodig als junior accountmanager. Jij gaat bij ons de eerste twaalf maanden onder begeleiding van een ervaren sales manager aan de slag om zo door te groeien tot een volwaardig en zelfstandige accountmanager.

Functie-eisen

 

Wat ga jij doen?

Als junior accountmanager ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten en prospects en ben jij verantwoordelijk voor het halen van offertes. Het is ook jouw verantwoordelijkheid dat onze bestaande klanten van jou ook de nodige “Tender Love and Care” krijgen.

 

Elk jaar wordt er door jou per klant een businessplan opgesteld met targets voor het daaropvolgende jaar. Het wordt van jou verwacht dat jij deze targets ook waar maakt en jij er alles aan doet om dit te realiseren! Jij als onze trotse accountmanager moet ook voorkomen dat er niet-winstgevende deals gesloten worden of deals gesloten worden waar uit geen klanttevredenheid gehaald kan worden.

 

Er wordt van jou verwacht dat je enthousiast bent en commercieel bent ingesteld. Je moet overzichtelijk en gestructureerd kunnen werken en hebt een extraverte persoonlijkheid met een vlotte babbel. Het is ook van belang dat jij, net als wij, gelooft in de kracht van ons product en jezelf dus ook in ons product verdiept.

 

Wat zijn onze wensen / eisen?

Om in aanmerking te komen voor de baan als junior accountmanager wordt er van jou verwacht dat jij:

  • Minimaal HBO/een universitaire opleiding hebt afgerond in de commerciële richting
  • Een goede beheersing hebt van de Nederlandse- en Engelse taal
  • Passie hebt voor ICT en CRM en dit kunt overbrengen.
  • Het niet erg vindt om af en toe over te werken

Hier staat uiteraard tegenover dat jij terecht komt in een fijne werksfeer in een mooi pand met een hechte groep collega’s waarin iedereen zijn eigen dynamiek toevoegt. Ook bieden wij natuurlijk een prima salaris, pensioenregeling en hebben wij een collectieve ziektekostenverzekering.

Bedrijfsprofiel

 

Wil je in aanmerking komen voor deze leuke vacature? Kijk snel op onze site werkenbijscope.nl om alvast de sfeer van ons bedrijf te proeven!

 

Stuur ons vervolgens jouw cv met recente pasfoto, jouw enthousiaste motivatie en vertel ons waarom jij zo goed bij onze organisatie past. Dan hoor je van ons uiterlijk 8 september 2016 of wij jou gaan uitnodigen om kennis te komen maken!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt NIET op prijs gesteld!