ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Junior Backend Java Developer bij Grexx

Over de vacature

Functieomschrijving

Je komt terecht in ons all-round development team als Java-ontwikkelaar. De backend is gebouwd in Java 8 en dat zal je dagelijkse focus hebben. We werken met een ontwikkel-omgeving (Git, JIRA, Slack, Maven) waarin je je als moderne developer snel thuis zult voelen. 

Als developer in het Grexx development-team ben je echter niet alleen daarmee bezig. Onze organisatie kent vele uitdagingen en het is een pre als je het leuk vindt zo nu en dan daarin bij te springen. Denk aan infrastructuur, webdesign, webservice-koppelingen, big data, machine learning of als technisch consultant bij klantprojecten.

Gevraagd wordt

Jij bent een hoogopgeleide technische duizendpoot, bij voorkeur met kennis van zowel software engineering als business processen. Je werkt graag in een jong, dynamisch, innovatief team waarin het antwoord “kan niet” niet bestaat. Agile werken zit in je bloed en een 9-tot-5-mentaliteit is je vreemd.

Je hebt het abstractievermogen om de hele wereld te zien als een verzameling objecten met onderlinge relaties. Je had een 10 voor logica. Je kiest liever voor de correcte weg dan de gemakkelijke weg. Je streeft altijd naar de optimale oplossing en kunt daarbij verschillende belangen afwegen. Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands, Engels en Java en als je toevallig ook SQL, Javascript, Node.js, Maven, Docker, Git en/of Duits spreekt is dat mooi meegenomen.

Oh en als je ons kan helpen met het oplossen van de AIVD Kerstpuzzel is dat ook een pluspunt

Geboden wordt

Een zeer aantrekkelijk pakket van arbeidsvoorwaarden, primair en secundair, afgestemd op ieders persoonlijke situatie. Je kunt je binnen Grexx op vele manieren verder ontwikkelen. We lunchen dagelijks samen op kantoor en eens per maand eten we ook ‘s avonds gezamenlijk. Twee keer per jaar zijn er informele activiteiten (1x avond, 1x weekend) om je collega’s op een andere manier te leren kennen. Kortom: word jij het nieuwe broertje of zusje in de Grexx-familie?

Bedrijfsprofiel

Onze klanten waarderen ons door onze grote flexibiliteit, snelle reacties, persoonlijk contact, en het feit dat we altijd binnen de afgesproken deadline opleveren, voor minder geld dan onze concurrenten. Dit kunnen we realiseren door onze net zo flexibele en krachtige software: de Grexxboxx.

Van de Grexxboxx-software is onlangs een compleet herschreven release uitgebracht: Atalanta. De complete architectuur is herzien en ontwerpbeslissingen zijn genomen met performance, stabiliteit en schaalbaarheid hoog in het vaandel. Het ontwikkelteam van Atalanta heeft nu hard behoefte aan uitbreiding.

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Grexx ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Junior Backend Java Developer bij Grexx .