ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Junior Business Analyst / Project Manager

Over de vacature

Functieomschrijving

 

Come work with us! (www.werkenbijscope.nl)

Voor onze combinatiefunctie Junior Business Analyst / Project Manager, zijn wij op zoek naar een hardwerkende dame of heer die graag wil leren én van aanpakken weet.

De vacature betreft een junior functie. Het is daarom niet persé noodzakelijk om ervaring te hebben opgedaan als Project Manager of Business Analyst. Affiniteit met CRM en ICT is wel een must.

Functie-eisen

 

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Jouw werkzaamheden zijn o.a. vanaf dag één van het klantproject helder te hebben aangaande de eisen en wensen van de klant en je bakent de functionaliteit af. Het technisch en functioneel implementeren van SCOPE bij klanten en het bewaken van voortgang, budget en kwaliteit van het project en je rapporteert deze voortgang zowel intern als extern.

Ook ga jij workshops verzorgen voor nieuwe SCOPE gebruikers en ga je deze workshops zelf plannen en organiseren. De Business Analyst kant van het werk betekent dat je ook ramingen gaat maken, vooronderzoek uitvoert, systeem- en integratietesten uitvoert, de klant ondersteunt bij integratie- en acceptatietesten en datamodellen ontwerpt.

Dit is een beknopte omschrijving van jouw kerntaken als Business Analyst / Project Manager.

Wie ben jij?

Jij bent een sociale leergierige dame/heer. Het is voor jou daarom ook geen probleem om te communiceren en te overleggen over een project met alle betrokkenen of om je helemaal in te leven in de klant. Ook ben jij creatief en positief, jij denkt in mogelijkheden en bedenkt zo nodig out-of-the-box oplossingen.

Technische kennis is een pré en er wordt van je verwacht dat je na verloop van tijd grondige kennis hebt opgedaan van het product SCOPE (learning on the job).

Je hebt een diploma van een gerelateerde HBO of WO opleiding of beschikt over het bijbehorende werk- en denkniveau. Het is een pré wanneer je tijdens jouw stage of afstudeerscriptie al hebt gewerkt bij een ICT-onderneming en al hebt kunnen werken aan de analytische- of projectmatige kant van die onderneming.

Natuurlijk kun jij goed overweg, zowel mondeling als schriftelijk, met de Nederlandse taal.

Bedrijfsprofiel

 

Wie zijn wij en wat bieden wij?

SCOPE marketing technology b.v. is een Nederlands bedrijf dat zijn eigen software, SCOPE, al sinds 1987 met veel passie ontwikkelt en verkoopt. Jij komt in een team van enthousiaste en gezellige medewerkers die niet vies zijn van een beetje overwerken en veel voor elkaar over hebben. De hechte teamband is gebaseerd op wederzijdse acceptatie en wij zoeken daarom ook altijd iemand die in dit team past en dezelfde normen en waarden deelt.

 

Wij bieden natuurlijk een prima salaris met interessante secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Wil je in aanmerking komen voor deze leuke vacature?

 

Kijk snel op onze site werkenbijscope.nl om alvast de sfeer van ons bedrijf te proeven!

Stuur ons jouw cv met recente pasfoto, jouw enthousiaste motivatie en vertel ons waarom jij goed bij onze organisatie past. Dan hoor je van ons uiterlijk 8 september 2016 of wij jou gaan uitnodigen om kennis te komen maken!

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!