ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Junior Customer Support Consultant bij Minox

Over de vacature

Functieomschrijving

We zoeken een Customer Support Consultant met een ervaring in de branche van software of accountancy. De Customer Support afdeling is de cruciale schakel tussen onze ontwikkelafdeling en de klant. Het signaleren, analyseren en vertalen van vragen (en soms ook klachten) naar concrete oplossingen behoort tot de dagelijkse werkzaamheden.

Je hebt affiniteit en/of ervaring met de volgende zaken;

 • Ervaring als Customer Support Consultant
 • Ervaring en/of een opleiding genoten op financieel gebied (boekhoudervaring)
 • Ervaring met 1 of meerdere financiële software pakketten
 • Affiniteit met ICT; denk aan software, cloudoplossingen (SaaS), netwerkomgevingen

Spreekt dit je aan, en heb je de juiste kennis en ervaring? Ben je proactief ingesteld en neem je je verantwoordelijkheid waar die je toebehoort? Wij bieden een functie waarin je zult samenwerken in een team van zeer enthousiaste en bevlogen collega’s. Je krijgt de kans om een cruciale rol te vervullen binnen een dynamische omgeving waarbij klanten op 1 staan. Waar je mening gewaardeerd en gehoord wordt, en je een driver kunt zijn voor veranderingen.

Gevraagd wordt

 • Sterke analytische en communicatieve vaardigheden
 • Ervaring als Customer Support Consultant of als Accountant
 • Boekhoudkennis
 • Proactief, inventief en klantgericht
 • Enthousiaste self-learner
 • Eigen mening, feedback geven en ontvangen, bijdragen in een team
 • Bij voorkeur full time beschikbaar.

Pre’s:

 • Ervaring met boekhoudpakket(ten)

Geboden wordt

Onze passie & manier van werken

We hebben een passie voor fantastische producten die onze klanten blij maken. We werken middels agile scrum en lean. En met moderne tools zoals JIRA Agile, Confluence, en Slack.

We lunchen samen (met degene die dat willen) en elke vrijdag is er een borrel. Regelmatig gaan we uit eten, meestal gecombineerd met een training of workshop. Jaarlijks is er ook het bedrijfsweekend, waarbij we elke keer een andere stad bezoeken, en het kerstdiner.

Verder:

 • Minimaal marktconform salaris (in de afgelopen jaren is tevens aanvullend een winstdeling uitgekeerd)
 • Reiskostenvergoeding
 • Mogelijkheid om opleiding of cursussen te volgen
 • Mogelijkheid om naast kerntaken aanvullende zaken op te pakken binnen interessegebied
 • Indien jouw situatie dat toestaat, is het mogelijk om per direct te starten

Bedrijfsprofiel

Onze visie

Business software in de cloud heeft de toekomst. Bij Minox geloven we dat de cloud disruptief is ten aanzien van hoe technologie de business kan ondersteunen. Communicatie tussen en binnen ondernemingen wordt steeds verder gedigitaliseerd en toepassingen worden geïntegreerd via koppelingen. Iedereen kijkt naar dezelfde informatie, welke in realtime beschikbaar is. Ook mobile op tablet of smartphone, bijvoorbeeld gevisualiseerd middels dashboards. Samenwerken wordt veel efficiënter. Er is een steeds hogere mate van automatisering mogelijk. Ondernemingen kiezen niet meer voor een ‘one size fits all’ software suite, maar stellen hun eigen software ecosysteem samen van applicaties die naadloos samenwerken en die naar hun wensen zijn in te richten. Wij geloven dat samenwerken en automatiseren altijd beter kan, en dagen onszelf en onze omgeving continu uit om dat te bereiken. We werken hiervoor ook nauw samen met onze klanten. Voor alles wat wij doen geldt dat de klant op 1 staat.

Wat doet Minox?

Accounting is in zo’n ecosysteem altijd een centraal onderdeel. Minox ontwikkelt en verkoopt al ruim 30 jaar ERP en accounting software in de Nederlandse markt. Sinds 2014 met een geheel nieuw product in de cloud. Minox ontwikkelt een FinTech oplossing: Cloud accounting met een focus op integratie in een ecosysteem van business software. We hebben in de cloud inmiddels de ‘must have’ accounting features aan boord. Nu is het tijd om mooie en innovatieve nieuwe features live te gaan brengen.

Minox heeft de ambitie, kennis en ervaring in huis om het slimmer en beter te doen dan de rest. We weten waar de markt behoefte aan heeft en hebben innovatieve ideeën. We geloven in de mogelijkheden van nieuwe technologieën en maken daar graag gebruik van. We hebben uitbreiding van ons team nodig om dit verder te realiseren.

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Minox ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Junior Customer Support Consultant bij Minox.