ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Junior Developer Groningen iOS

Over de vacature

Functieomschrijving

Je hebt HBO- of WO - denkniveau. Je hebt een opleiding gedaan bij voorkeur in de richting Informatica, of vergelijkbaar. Je ervaring is belangrijker dan diploma's! Je hebt kennis en mogelijk al wat ervaring opgedaan binnen een soortgelijke functie en met het ontwikkelen met IOS.Je hebt kennis van de Scrum methodiek en het lijkt je leuk om hiermee te werken!.Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt. Daarnaast is het een eis, dat je behoorlijk goed Engels spreekt. Wat leer je verder in deze functie? Je hebt de vrijheid om zowel je professionele en persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen.Je leert werken binnen de gezondheidszorg branche.Je verbreedt je kennis en ervaring op het gebied van mobiele ontwikkeling binnen een snelle productieomgeving.Je woont in de omgeving van Groningen, Drachten, Assen, Winschoten en Delfzijl.

Functie-eisen

Je werkt 't liefst met talentvolle collega's, waar je ook mee kan lachen.Je bent handig in contact met anderen.Je ziet de verbanden en volgt de hoofdlijn.In een mum van tijd weet jij een probleem op te lossen.Je houdt van nieuwe dingen en deze inspireren jou.Je bent een perfectionist.Je bent pro actief.Je werkt doelgericht.

Dit wil je

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.Er is een goede pensioenregeling. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. De salarisrange voor de functie is globaal Euro 2.100 tot Euro 2.900 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering Vacature samengevat:iOS, Scrum, AndroidAndere functienamen voor deze vacature:Junior IOS Developer, Mobile Developer iOS/Android, Mobile Developer, Mobile Ontwikkelaar, iOS Developer, Android Developer, Applicatieontwikkelaar, Applicatie developer, App Developer Aangrenzende sectoren voor deze vacature:Gezondheidszorg, Health, Healthcare, Vitality Relevante opleidingen voor deze vacature:Informatica, Computer Science, HBO, WO, Software EngineeringVerder van belang bij deze vacature:iOS, Android, Scrum, Engels 

Solliciteer nu

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Bedrijfsprofiel

Voor de vacature als Junior Developer Groningen iOS ga je het volgende doen: Als Junior IOS Developer werk je binnen een scrum team aan de ontwikkeling van onze mobiele Apps voor de gezondheidszorg. Deze ontwikkeling gebeurt voornamelijk in IOS.Je hebt een breed werkgebied, zo spelen:Je ondersteunt tijdens de ontwikkeling van nieuwe functies voor onze mobiele apps.Je helpt met het verbeteren van onze huidige apps en zoekt actief naar mankementen in de werking van deze apps.Je draagt zorg voor een goed ontworpen app met een mooi design.Belangrijke elementen bij deze functie zijn:Mobiele app ontwikkeling.Werken in een Scrum team.Ontwikkelen met IOS.Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen. Wij hebben WR ingeschakeld voor de advertentie en de afhandeling.Onze missie is de menselijke prestaties te verbeteren. Geleid door een team wetenschappers produceren wij een app die de gezondheid van mensen kan helpen verbeteren.Bij ons werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Wij staan open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang en van een vaste werkkring waar je jaren werkt aan dezelfde krachtige software, dan zit je bij ons helemaal goed.Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Junior Developer, die past in deze rol.