ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Junior IT Infra High Potential bij Comsenso

Over de vacature

Functieomschrijving

Comsenso heeft plek voor een high potential op ICT-infrastructuur- en –securitygebied die ons technische team komt versterken. Deze groep doet alles wat nodig is om de oplossingen, diensten en producten van Comsenso te ontwerpen, leveren, installeren, configureren en onderhouden. Ook het ondersteunen van Sales maakt onderdeel uit van het takenpakket. Door als team ongeëvenaarde service en kwaliteit te leveren maken we van elke klant een ambassadeur voor Comsenso.

Gevraagd wordt

De intrinsieke motivatie, klantgerichtheid en leergierigheid van de kandidaat zijn in eerste instantie belangrijker dan parate kennis en ervaring op ¬ onderstaande gebieden. IT-technische affiniteit is uiteraard wel een vereiste. Een IT-opleiding helpt. Steekwoorden hierbij zijn: ip-networking en routing, beveiliging, firewalls, virtualisatie, servers, storage, web, datacenter, cloudhosting, iso27001, teamwork, klanten, klantcontact, support, analytisch, hulpvaardig, intelligent, rijbewijs, nederlands, engels, certificering, training, informeel, flexibel, kwaliteit en plezier. Als de kandidaat uit het juiste hout is gesneden brengen we haar/hem alles bij wat nodig is om zich te ontwikkelen tot een serieuze IT-security en -netwerkprofessional.

Geboden wordt

Salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van ervaring, persoonlijke groei en het bedrijfsresultaat. Basisstandplaats is Amsterdam, regelmatig ook bij klanten. Werktijden zijn zeer flexibel.

Bedrijfsprofiel

Comsenso zorgt voor perfect werkende, dag en nacht beheerde infrastructuur voor uw ICT-netwerk en businessapplicaties in binnen- en buitenland. Kwaliteit zonder poespas maar mét garantie. Want we laten u als klant nooit in de kou staan.

Op basis van de nieuwste technologieën leveren onze experts cloud- en infrastructuurdiensten op maat. Natuurlijk met ISO-beveiligingsstandaarden en vendorcertificering op het hoogste niveau. En altijd met onze ‘common sense’ en menselijke maat.

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Comsenso ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Junior IT Infra High Potential bij Comsenso.