ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Junior (Java) Developer bij Empoly

Over de vacature

Functieomschrijving

Onze nieuw ontwikkelde cloud fieldservice oplossing wordt dagelijks uitgebreid met tal van slimme mobiele apps die onze klanten in het veld gebruiken voor hun primaire processen. Momenteel zijn wij bezig met het ontwikkelen van een applicatie voor het digitaal uitvoeren van inspecties op een tablet.  Daar zou de eerste uitdaging voor jou kunnen liggen. Draag zorg voor de juiste vastlegging van data en de uiteindelijke rapportages. Stel het product generiek samen, zodat de inspecties dynamisch opgebouwd worden. Houdt bij het ontwerp en uitvoering rekening met een minimale data communicatiebelasting en maak het product toekomstbestendig en gebruiksvriendelijk. Bespreek de gewenste oplossing met interne en externe stakeholders en werk zelfstandig en vol passie aan de applicatie.

Gevraagd wordt

Functie-eisen: 
* 0-3 jaar werkervaring 
* Ruby 
* Java 
* Android 
* .Net (pre)

Als persoon ben jij: 
* Assertief 
* Zelfstandig 
* Proactief 
* Pragmatisch

Geboden wordt

* Een eigen werkplek met Imac 27 
* Marktconform salaris 
* Gezellige collega's

Bedrijfsprofiel

Empoly ondersteunt het hele ontwikkelproces, van de vertaling van klantbehoefte naar een onderhoudsarme applicatie op onze eigen hostingservers. Het ontwikkelteam is klein, waardoor je zelf veel verantwoordelijkheid krijgt en binnen het team is jouw mening belangrijk. Design, performance en kwaliteit zijn de belangrijkste schakels bij onze ontwikkeltrajecten die in een informele sfeer gemanaged worden. Binnen het team hebben bij veel ervaring en kennis van verschillende markten en werken we graag met de nieuwste technieken.

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Empoly ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Junior (Java) Developer bij Empoly.