ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Junior Java Developer bij TAF

Over de vacature

Functieomschrijving

Als Junior software ontwikkelaar ben je in eerste instantie medeverantwoordelijk voor de realisatie van alle in-house systemen. Programming vindt plaats aan zowel de back-end (Java/JEE) als de front-end (HTML5/CSS3/ Javascript/JSF). Samen met je team (bestaande uit 16 FTE) ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aanpassingen aan de systemen. Daarnaast werk je in kleine scrum teams middels de Agile methode. Je bouwt aan kleine en grote changes en nieuw te bouwen applicaties. 

Gevraagd wordt

Jij bent nog aan het begin van je carrière als Java en/of full-stack ontwikkelaar. Goede communicatieve skills vind je belangrijk en je bentminimaal 32 uur beschikbaar. Je ambitie is niet te stoppen maar door te gaan en meer te leren over je vakgebied. Je zoekt een informele sfeer om te werken aan serieuze applicaties. Je wilt de beste zijn in je vak en snapt het principe van een gezonde werkdruk in combinatie met plezier en collegialiteit. Naast hard werken, ben je ook in voor een borrel. Je bent coachbaar en gaat samen met je teamleider, architect en senior ontwikkelaars werken aan je eigen ontwikkeling. Je krijgt daarvoor de nodige begeleiding om dit te realiseren.

Daarnaast:
• Bezit je minimaal een HBO diploma in Informatica of een soortgelijke opleiding.
• Heb je minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring als JEE/J2EE ontwikkelaar
• Kennis van Webservices (ontsloten met REST en SOAP interfaces) is een pre
• Kennis met het schrijven van JUnit tests voor jouw code is een pre

Geboden wordt

Van ons krijg je een marktconform salaris en dragen we bij aan je pensioen. Van je salaris reserveren we iedere maand alvast 8% vakantiegeld. Dit kun je weer uitgeven tijdens de 25 vakantiedagen die je van ons krijgt. Wil je vaker vrij dan kun je eenmaal per jaar maximaal 5 dagen bijkopen. Je reiskosten naar ons mooie kantoor in het centrum van Eindhoven worden vergoed mits de enkele reisafstand minimaal 10 kilometer bedraagt. Om de maand goed af te sluiten hebben we elke laatste vrijdag van de maand een borrel in de stad. Dit is een uitgelezen kans om ook eens te kletsen met onze collega’s van de buitendienst.

Bedrijfsprofiel

TAF is specialist in de ontwikkeling en distributie van innovatieve financiële producten. Wij verzorgen het gehele proces van productontwikkeling, marketing, distributie tot en met administratieve afwikkeling vanuit ons kantoor in Eindhoven. Ons productassortiment bestaat uit levensverzekeringen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Wij werken samen met een aantal gerenommeerde (her)verzekeraars die hun sporen hebben verdiend in de Europese verzekeringsmarkt.

Ons team bestaat uit 50 enthousiaste mensen. Voor onze IT afdeling (16FTE) zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van Medior Java ontwikkelaar. Kom jij ons versterken?

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? TAF ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Junior Java Developer bij TAF.