ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Junior Java / .NET Developer Vianen Doorgroei INNOVATIEF TOT 2.800

Over de vacature

Functieomschrijving

Wat we vragen is een relevante HBO- of WO-opleiding en honger naar Java en .NET.Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt. Je woont in de omgeving van Vianen, Woerden, Utrecht, Culemborg en Nieuwegein.

Functie-eisen

Je bent een teamplayer met een sterke dosis humor. Je volgt de ontwikkelen van de branche op de voet en voelt je geroepen hierover te communiceren.

Dit wil je

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.Er is een goede pensioenregeling. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. De salarisrange voor de functie is globaal Euro 2.200 tot Euro 2.800 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris. Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering 

Solliciteer nu

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Bedrijfsprofiel

Voor de vacature als Junior Java / .NET Developer Vianen Doorgroei ga je het volgende doen: We zoeken kandidaten met ambitie, maar zonder praatjes. Wij willen software opleveren van de allerhoogste kwaliteit, voor klanten die een 9+ ervaring verwachten én die ervaring van ons gewend zijn. Wat we belangrijk vinden, is dat je snapt wat een klant wil. Dat je zijn doelen begrijpt en meedenkt over oplossingen. Je schrijft mee aan innovatieve online oplossingen, die even later op nummer 1 staan in de App Store.Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen. Wij hebben WR ingeschakeld voor de advertentie en de afhandeling.Wij werken voor grote klanten. We doen omvangrijke projecten die we bij ons op kantoor realiseren (geen detachering). Wij werken met state-of-the-art technologie en lopen daarin voorop. Wil jij de diepte in en veel leren, dan is deze baan geknipt voor jou.Wij zijn een online servicebedrijf die adviseert op het gebied van de ontwikkelingen binnen de online media. Wij kunnen deze adviezen ook direct realiseren voor onze klanten!Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Junior Java / .NET Developer, die past in deze rol.