ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Junior Java ontwikkelaar, Masterclass binnen toporganisatie!

Over de vacature

Functieomschrijving

In deze functie zul je als junior Java developer aan applicaties gaan werken en word je begeleid door een ervaren collega. Je komt samen te werken met zeer ervaren mensen op dit vlak en die kunnen jou alle fijne kneepjes van Java ontwikkeling bijbrengen. Op die manier kan jij uitgroeien tot een senior ontwikkelaar op Java gebied en dat maakt deze functie tot een unieke baan!

Het gaat bij onze klant namelijk niet om de 'simpele' applicaties maar om hoogwaardige oplossingen voor het bedrijfsleven! Denk bijvoorbeeld aan een applicatie waarbij een compleet amusementspark in de gaten gehouden moet worden. Dit is maar één voorbeeld van de uiteenlopende uitdagende projecten die ze hebben.

Naast Java is het belangrijk dat je het leuk vindt om ook te programmeren en alles wil leren op het vlak van java software ontwikkeling. Daarom bieden ze je de ruimte om opleidingen te volgen, certificeringen te behalen en is er elke week een Masterclass om kennis uit te wisselen.

Functie-eisen

- Afgeronde HBO/WO opleiding in de richting van Informatica.

- Werkervaring is geen eis maar het is natuurlijk wel in je voordeel als je al wat ervaring hebt opgedaan met Java.

- Leergierig karakter.

- Communicatief vaardig.
ArbeidsvoorwaardenSollicitatieprocedure

Bedrijfsprofiel

De bedoeling is om jou een uitdagende kans te bieden om een glansrijke carrière als Java Developer tegemoet te gaan.

De organisatie is gevestigd in de regio van Amsterdam en geldt als een bekende naam en topwerkgever. Deze zeer solide organisatie is niet alleen qua IT organisatie, maar ook qua arbeidsvoorwaarden een topwerkgever om voor te werken.

De IT afdeling is zeer professioneel en maakt gebruik van de nieuwste technologieën en ontwikkelmethoden om de automatisering in goede banen te leiden. Ze werken in een huiselijke sfeer en er is veel gezelligheid tussen de collega's onderling.