ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Junior - Medior Embedded Software Engineer | Rosmalen | 2.400 - 3.500

Over de vacature

Functieomschrijving

Opleidingsniveau: hogere technische opleiding in de richting informatica of gelijkwaardig Werkervaring: minimaal 3 jaar Voertaal: Nederlands, goede mondelinge en schriftelijke communicatie in het Engels is een voorwaarde Ter aanvulling van het team zoeken wij een software engineer met brede kennis en enkele jaren ervaring met C, Ethernet protocollen en stacks, interfacing en testing. De volgende kennis van en ervaring met zijn welkom: embedded C, FreeRTOS, ARM en LWIP. KENNIS & ERVARING ● Opleiding ingenieur of master of gelijkwaardig denkniveau. ● Enkele jaren ervaring met software ontwikkeling. ● Je hebt ervaring met een breed scala aan software omgevingen waaronder Python en C. ● Je bent bekend met datacommunicatie protocollen waaronder Ethernet, TCP/IP. ● Je bent vertrouwd met code versioning systemen zoals Git. ● Je hebt een rijbewijs-B en zult incidenteel ook in het buitenland ondersteuning biedenHet is van belang dat je goed Nederlands spreekt. Je woont in de omgeving van Rosmalen, Den Bosch, Oss, Tilburg en Zaltbommel.

Functie-eisen

Je hebt een pro-actieve werkhouding, waarbij je graag zelf de handen uit de mouwen steekt en hard werken combineert met een relaxte houding. Daarnaast ben je oplossingsgericht en denk je graag mee met onze klanten en leveranciers. Het werken in een klein team met een informele werksfeer spreekt je aan en je draagt graag bij aan uitbouwen van het succes.  PROFIEL ● Je hebt affiniteit met (elektro-)techniek. ● Je bent zowel zelfstandig als een teamplayer. ● Je bent bereid veel te leren. ● Je bent oplossingsgericht. ● Je hebt oog voor kwaliteit. ● Je kunt met planning en deadlines omgaan. ● Je bent enthousiast, pragmatisch, zelfstandig en gemotiveerd.

Dit wil je

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 2.400 tot Euro 3.500 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris. Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering 

Solliciteer nu

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Bedrijfsprofiel

Voor de vacature als Junior - Medior Embedded Software Engineer Rosmalen Energiemeters - Sensoren ga je het volgende doen: Ons team ontwikkelt embedded software voor de besturing van energiemeters en sensoren. Daarnaast worden diverse interfaces met externe systemen ontwikkeld en onderhouden. Alle software voor aansturing van het productieproces wordt in huis ontwikkeld. Dit varieert van grafische productconfigurators tot de aansturing van de CNC machines. Voorts worden de automatisch test- en kalibratie procedures door ons eigen team ontworpen, ontwikkeld en onderhouden. Dit vraag om zeer veelzijdige en flexibele engineers die graag voortdurend nieuwe technieken en uitdagingen aangaan. TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN ● Het opstellen van requirements, designs en testplannen. ● Het implementeren en testen van software. ● Het in teamverband bedenken van oplossingen en nieuwe functionaliteiten. ● Het documenteren van ontwerpen en code. ● Het supporten en troubleshooten van problemen, ook on-siteReageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.Wij maken PDUs (Power Distribution units) voor datacenters. We maken deze in onze Nederlandse bedrijven en zorgen dat de klanten een op maat gemaakt product krijgen.Wij zijn een bedrijf waar teamverband hoog in het vaandel staat met een informele werksfeer. Er zijn veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Junior - Medior Embedded Software Engineer, die past in deze rol.