ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Junior / Medior Systeembeheerder | Nieuwegein | Windows | MOOIE BAAN | TOT 3.000

Over de vacature

Functieomschrijving

- Opleidingsniveau: Minimaal MBO opleiding; het hebben gedaan van een aantal relevante AMBI modules en/of Microsoft modules (MCSE, MCITP e.d.). - Kennis van ITIL en ervaring met het werken in een ITIL ingerichte organisatie. - Talenkennis: Nederlands en Engels in woord en geschrift . - Kennis van/ervaring: Technieken en methodes voor het beheer van geautomatiseerde systemen, implementatie en projectmanagement. - Minimaal 2 jaar ervaring als systeembeheerder in een middelgrote onderneming (Junior, geen ervaring). Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt. Je woont in de omgeving van Nieuwegein, Woerden, Utrecht, Gorinchem en Amersfoort.

Functie-eisen

- Vaardig zijn in het installeren van software. - Oplossingsgericht - Teamplayer

Dit wil je

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 2.100 tot Euro 3.000 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris. Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering 

Solliciteer nu

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Bedrijfsprofiel

Voor de vacature als Junior / Medior Systeembeheerder Nieuwegein Windows ga je het volgende doen: Onze systeembeheerder houdt zich bezig met het installeren, pro-actief bewaken en uitbreiden van het interne netwerk, servers en werkplekken, aan de hand van de eisen van de huidige en toekomstige business, en het oplossen van gevonden problemen. Daarnaast het oplossen van problemen van gebruikers (helpdeskfunctie) en het beheer van telecom en beheer van mobiele telefonie. Dit alles in samenwerking met collegae van de afdeling ICT. Functie: - Zorgdragen dat gebruikers klachten, storingen en wensen kunnen melden en deze registreren volgens geldende procedure. - Het uitvoeren van alle controleactiviteiten en het overdragen en bewaken dat anderen dit uitvoeren bij urgente activiteiten rond de opheffing van een storing. - Het handhaven en aanpassen van toegangsrechten tot directories, schijven, systemen en faciliteiten (printers, internet e.d.) in overeenstemming met de standaards en na autorisatie. - Het (her)installeren van werkplekken en servers conform de afgesproken procedures en standaards, en conform de gedocumenteerde profielen. - Het aanleggen van vaste en mobiele communicatie faciliteiten bij de gebruikers conform de geldende procedure - Het actief zich op de hoogte stellen van de ontwikkelingen, documenten en procedures bij ICT.Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.Wij werken voor grote klanten, zoals NUTS-bedrijven, loterijen of verzekeringsmaatschappijen. We doen omvangrijke projecten die we bij ons op kantoor realiseren (geen detachering). Wij werken met state-of-the-art technologie en lopen daarin voorop. Wil jij de diepte in en veel leren, dan is deze baan geknipt voor jou.Bij ons op de werkvloer kom je terecht in een positief en stimulerend team. Wij geven je de kans om door te groeien en jezelf te blijven ontwikkelen. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging?Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Junior / Medior Systeembeheerder, die past in deze rol.