ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Junior .NET, PHP, Delphi, Java (volledig opgeleid door seniors)

Over de vacature


Deze internationaal opererende organisatie met Nederlands karakter combineert professionaliteit met werkplezier. Men werkt hier vanwege de complexiteit in de applicatie en het hoge niveau van de ontwikkelaars.

Junior Software Developer (C#, Delphi, .NET, PHP, Java)

(Datastructuren, Algoritmes, High Performance)


Vaak is het als junior software ontwikkelaar moeilijk om een werkgever te vinden, die ECHT de JUISTE begeleiding kan geven die je nodig hebt. De eerste jaren zijn vaak het belangrijkst, omdat je dan wordt gevormd als software engineer en jouw leercurve dan het steilst is. Mijn klant, waar ik nu twee jaar mee samenwerk, is speciaal op zoek naar een junior developer als jij. Dit is naar aanleiding van het grote succes met de junior ontwikkelaar die (via mij) daar aan de slag is gegaan. Het team is namelijk ervaren en voornamelijk van senior niveau en zij krijgen op deze manier de mogelijkheid om hun kennis aan jou overdragen. Dit is een gouden kans voor elke junior ontwikkelaar die graag beter wilt worden. Wat zoeken zij dan in jou:

- Enig ervaring met OOP (mag in verschillende talen)
- HBO werk- en denkniveau
- Passie voor software ontwikkeling
- Interesse in complexe softwareapplicaties
- Oh en had ik al gezegd dat je passie voor software ontwikkeling moet hebben

Je werkt hier in een Agile/Scrum team van 7 ontwikkelaars en een software tester. Het product is qua architectuur opgebouwd in drie lagen (Model Server - AppServer - Webclient). Jij zult werken in het meest complexe gedeelte, namelijk de Model Server. Hier wordt als eerste alle data verwerkt, wat vraagt om high performances. Binnen deze laag zijn er weer verschillende componenten waar jij je over kunt ontfermen. Dit kan het ' extraction ' gedeelte zijn, waar de data snel wordt ingeladen. Of de ' agent ' die de zaken co├Ârdineert, die voortkomen uit de laag van de AppServer. Kortom, er is genoeg afwisseling mogelijk in jouw werkzaamheden als ontwikkelaar. Het grootste gedeelte van de applicatie is geschreven in C# .NET, maar een deel moet nog van Delphi naar .NET worden omgezet.

Arbeidsvoorwaarden:
-
Startsalaris tot 40.000 EUR
- 8% vakantiegeld
- Pensioenregeling
- Reiskostenvergoeding
- Jaarcontract

Solliciteren op deze junior development functie?Stuur jouw cv naar j.fesehasion @ computerfutures.nl en dan neem ik zsm contact met jou op (kan ook buiten werktijd). Of bel 010 206 9800 voor meer informatie.

Tip!Ik specialiseer mij in de Microsoft Stack en dat betekent dat ik me alleen bezig houd met .NET posities. Klik op de volgende link http://www.computerfutures. com/nl/over-ons/ons-team/rotterdam/johannes-fesehasion , voor meerdere opportuniteiten.