ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Junior PHP ontwikkelaar bij LEVIY

Over de vacature

Functieomschrijving

Je werkt in teamverband aan de ontwikkeling van het LEVIY dashboard en de LEVIY app. We werken middels de scrum-methodiek, wat inhoudt dat we tweewekelijkse iteraties hanteren. Naast het ontwikkelen denk je mee over de mogelijkheden en technische invulling van projecten.

Door de snelle ontwikkeling van LEVIY en de internationale ambities voldoet een deel van de code niet meer aan de eisen die we er tegenwoordig aan stellen. De weg is ingezet om dit deel te gaan vervangen, de vrijheid is er om dit ook te gaan verbeteren.

De ontwikkeling gebeurt binnen het Symfony framework. Daarnaast maken we uiteraard gebruik van CSS, HTML, MySQL en Javascript (jQuery, Angular). Als basis voor onze mobiele app gebruiken we Cordova.

Gevraagd wordt

  • Je hebt minimaal HBO werk/denkniveau
  • Je hebt minimaal 1 jaar development ervaring met PHP
  • Je bent geheel thuis in het Symfony framework en/of vergelijkbare frameworks (Zend, Laravel)
  • Je bent idealiter bekend met termen als Domain Driven Design (DDD), SOLID, Git, Agile (Scrum) en automated testing
  • Je wilt bij voorkeur full-time aan de slag

Geboden wordt

  • De ruimte om met nieuwe technieken te werken en te experimenteren.
  • Een bedrijf met een financieel gezonde basis.
  • Een goed salaris en opleidingsmogelijkheden
  • Werken in een informele sfeer
  • Verzorgde lunches, bedrijfsuitjes en samen sporten!

Bedrijfsprofiel

LEVIY bestaat uit een jong en enorm gemotiveerd team, klaar om de wereld te veranderen. Onze softwareoplossingen zijn met name geschikt voor de facilitaire markt. Onze primaire focus is gericht op het verbeteren van operationele processen op de werkvloer en daarmee de samenwerking tussen opdrachtgevers en leveranciers. Onze state of the art oplossingen bevatten naar wens in te stellen modules en functionaliteiten. LEVIY is gevestigd in Nederland (Amersfoort) en bedient klanten over de gehele wereld met een online productportfolio. LEVIY bestaat momenteel uit 15 personen. We hebben een duidelijk focus op verdere doorontwikkeling, en het technisch team is inmiddels 9 man sterk.

Onderling contact en teamspirit staat bij ons hoog in het vaandel! Op verschillende manieren werken we hier aan. Zo zijn er op vrijdagmiddag regelmatig presentaties die een ieder inzicht geeft in het werkgebied op andere afdelingen of bewegingen in de markt. We lunchen altijd samen. Deze lunch wordt door LEVIY verzorgd, daarbovenop laten we op vrijdag friet of sushi bezorgen! Daarnaast vinden we het belangrijk (en natuurlijk leuk) om er samen op uit te gaan. De laatste bedrijfsuitjes lopen uiteen van een bezoek aan de escape room met aansluitend diner tot de foute party van Qmusic! Ook zijn we bezig met onze eigen gezondheid. Daarom gaan we, uiteraard vrijwillig, met het bedrijf eens per week samen sporten!

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? LEVIY ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Junior PHP ontwikkelaar bij LEVIY.