ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Junior Supply Chain medewerker in Barendrecht

Over de vacature

  Vacature omschrijving

  Bedrijf: YoungCapital.
  Ben jij klaar met je logistieke opleiding en klaar voor de eerste stap in de logistieke wereld? Wil je gelijk aan de bak bij een grote leverancier van groente, fruit en versproducten? Dan is dit de functie voor jou!

  Wat ga je doen?

  Je gaat aan de slag als bewaker van het logistieke proces. De producten komen binnen vanuit leveranciers en moeten daarna zo snel mogelijk naar de supermarkt. Tijdens dit proces kan er veel goed gaan, maar natuurlijk gaat er ook wel eens wat fout. Je analyseert het proces door middel van het warehouse systeem, interpreteert deze gegevens en gaat actief aan de slag om de afwijkingen op te lossen. Dat betekent dat je collega's op de vloer, zo'n 50 tot 100, ook moet aansturen want je kunt natuurlijk niet alles zelf oplossen. 

  Naast je werkzaamheden op de procescontrole word je ook betrokken bij het ondersteunen van verschillende projecten binnen het bedrijf. Als voorbeeld: je merkt bijvoorbeeld dat een bepaalde fout steeds terugkomt. Je bedenkt een plan om dit te verbeteren en gaat hier samen met je collega's ook aan werken. 

  Je werkt in een ploegendienst, maar je hebt best een standaard rooster. Je team bestaat uit 5 directe collega's en je hebt er nog veel meer. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je flexibel inzetbaar bent, ook tijdens feestdagen. 

  Wat wij bieden:

  • Je krijgt een goed salaris en een reiskostenvergoeding;
  • Een junior functie bij een mooi logistiek bedrijf;
  • Een functie waarin je kunt doorgroeien naar bijvoorbeeld teammanager of logistiek manager;
  • Direct een contract bij de opdrachtgever;

  Wat wij vragen:

  • Minimaal een hbo-diploma; logistiek of Supply Chain Management;
  • Je bent stressbestendig en behoudt makkelijk overzicht;
  • Je bent bekend met warehousesystemen.

  Solliciteren


  Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Bekijk vacature of solliciteer